2777
2789

من با یه پسری (آرمین)تو رابطه بودم بعد آرمین ی روز اومد منو بدجور تهدید کرد کلا سر هرچیزی تهدیدم میکرد فلان میکنمت بهمان میکنمت اخرین بار خونمون خواستگار اومده بود منم رفتم به ارمین گفتم تهدیدم کرد ک الان پامیشم میام ابروتو جلو خواستگارات میبرم تو چرا گذاشتی بیان ادمی بود ک عملی میکرد تهدیداشم من داشتم از ترس ب خودم میریدم اصلا نفهمیدم اون روز چجور گذشت من اون روز قسم خوردم باخودم هیچ وقت دیگ جواب این پسرو ندم و قطع رابطه کنم چون بار چندمش بود طبق معمول باهاش قطع ارتباط کردم ارمین به اشتباهش پی برد و اومد التماسم میکرد ک باهم باشیم ولی دیگ چون نمیتونسم بعد چندین بار ببخشمش بلاکش کردم یکی دوماه گذشت و این بایه اکانت دیگ بهم پیام داد ک شرمندم من بیاباهم باشم منم دیدم داره خیلی التماس میکنه گفتم نمیتونم باهات تو رابطه احساسی باشم ولی باهات دوستم هر مشکلی چیزی داشتی میتونی باهام درمیون بزاری اونم قبول کرد من با ی پسر دیگ اون زمان وارد رابطه احساسی شدم طعم واقعی زندگیو چشیده بودم از بس پسر گلی بود وقتی وارد دانشگاه شدم آرمین ک بهش گفته بودم باهم دوستیم مثل اینکه نخواسته بود قبول کنه باهم دیگ دوستیم و حدو مرزو رعایت نمیکرد همش بهم پیام میداد یا تو دانشگاه نزدیکم میشد ی روز وقتی ادمی ک باهاش تو رابطه احساسی بودم بهم زنگ زد و حین زنگ زدن اون آرمین ک دیگه برام در حد دوست بود متوجه شد و بهم اتهام خیانت رو چسبوند و ابرومو جلو همه برد در حالی ک اگه ب واقعیت نگاه کنی اینجور نبوده باعث خراب شدن رابطه من با اون فردی ک باهاش وارد رابطه شده بودم شد ی عالمه تهدیدو فلان بهم حس عذاب وجدان داده بود تو این کار خیلی ماهر بود مقصر بکنه تو همه چیز منم ادم با اعتقادیم نمیخوام گناه کنم قلب بشکنم حق الناس گردنم باشه اینم ازاین اعتقاداتم سو استفاده کرد و کلا بهم میگف تو خیانتکاری قلب منو شکسی داغونم کردی  جوری ک فک میکردم من واقعا خیانتکارم باید این حقو ادا کنم تصمیم گرفتم ک قلب شکسته ارمینو ترمیمش کنم و باهاش خوب رفتار کنم و دوسش داشته باشم گذشت و گذشت و گذشت باهاش خیلی خوب رفتار میکردم عاشقش شدم براش هزار تا کادو نامه نوشتم چندین بار ک ببخشه و بزاره باهم بمونیم چون فک میکردم در این صورته ک میتونم جبران کنم اما بعضی روزا وسط بحث اینامون بهم یادداوری میکرد ک تو ی ادم خیانتکاری ذاتت خرابه من دیگ نمیخوامت منم واقعا فک میکردم تقصصیر منه گذشت و گذشت من همینجوری هرروز ب خاطر اون بی شرف خودمو سرزنش میکردم از خودم بدم میومد گذشت و گذشت تااینکه ی روز گف من دیگ نمیخوامت تو فلان روز فلان زمان بهم خیانت کردی خانوادم ی دختر بااصالت میخوان تو هیچ جایی تو خونواده ما نداری حرف زدن باتو گناهه من حتی از فشار عصبی اون لحظه گوشیمو کوبیدم زمین داغون شد همه پس اندازامو دادم رفتم گوشیه جدید گرفتم ی عالمه گریه فلان الان چند ماهه حالم تو بدترین وضع خودشه ی جوری نفرینش کردم بار اخر ک اومد گف مریم تو واقعا دختر خوبی نیستی مادرش بهم ی بار گف تو ی دختر دهاتی حرفاش کاراش ب حدی بوده ک نمیگنجه اینجا بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست من خودمون باید برای خودمون احترام قائل باشیم شما باید از خودت شاکی باشی که اجازه دادی یه پسر بهت بی احترامی کنه و اعتماد به نفست رو از بین ببره...

لطفا فقط دیگه بهش فکر نکن، خودتم شماتت نکن، فقط مسئولیت تصمیمات اشتباهی رو که گرفتی بپذیر و دنبال ساختن آینده خودت باش... سعی کن هیچ وقت هیچ وقت به این شخص نزدیک نشی و به این رابطه به عنوان تجربه نگاه کنی.

وای پسره چه آشغالیه ولش کن دیگه البته اینو اون موقع باید متوجه میشدی

حالا حتما باید با یکی تو رابطه باشی؟ یکم به خودت مهلت بده 

برای خودت باش و از این اتفاقات درس بگیر که دیگه تکرارشون نکنی 

خواهر به نظرم از سادگیت خوردی 

اینکه اشتباه میکنی اشکال نداره اینکه تکرارشون کنی اشکال داره 

طبیعتا آرمین دوست پسر قبلیتون مقصره ولی شما بعد این همه شناخت دوباره تصمیم گرفتین باهاش باشین؟؟؟؟

آخه این چه تصمیمه عقل پشتش نیست فقط احساسه 

حالا هم خودتو درگیر نکن آدم آشغال رو آدم توف میکنه 

به این آدما بهاء نده فکر می کنن خیلی گوه خاصین

خاطراتو با خودت یاد آوری نکن 

به نظرم پیش روانشناس یا مشاوری هم بری خوبه چون خیلی ضربه خوردی

ولش کن بزار بره به جهنمممممکاش هی باهمون پسره که باهاش دوست بودی میموندی ولی عزیزم که تو که با ارمین ...

من باهاش کات کردم اومد خیلی التماسم کرد توروخدا باهام حرف بزن اینا نمیدونی چقدر التماسم کرد منم برااینکه قلبش نشکنه گفتم من دیگ باهات رل نیستم منو دوست خودت بدون و فقط درسی اینا تو دانشگاه جزوه اینا خواسی من بهت میدم

بعد رفتم با یه پسر دیگ

من باهاش کات کردم اومد خیلی التماسم کرد توروخدا باهام حرف بزن اینا نمیدونی چقدر التماسم کرد منم براا ...

به درک که قبلش بشکنه 

پیشنهاد دوستی چی بود این وسط 

از آدمای سمییی دوری کنیدد

به درک که قبلش بشکنه پیشنهاد دوستی چی بود این وسط از آدمای سمییی دوری کنیدد

و الان ک از همه جا بلاکم کرده و ب عالم و ادم و همه گفته مریم ی ادم خیانتکار و ذات خرابه

هروقت تو اینستا اینا پست درباره خیانت میبینم ب خودم میگیرم و از خودم بدم میاد ب خودم فحش میدم 

و الان ک از همه جا بلاکم کرده و ب عالم و ادم و همه گفته مریم ی ادم خیانتکار و ذات خرابههروقت تو اینس ...

وایییییی نههههه پسره ی عوضییییییی

بزار هر چی دلشون میخواد بگن ولی تو که می دونی اینطوری نیست؟ حقیقت چیز دیگه ایه خدا می دونه که چی شده که 

با خیال راحت زندگیتو کن لازم نیست زمان بزاری به بقیه اثبات کنی آقا من نبودم کار خودشه ( تو مقصر بی شرفی این پسر نیستی ولی اگه بازم بهش فکر کنی و خودتو عذاب بدی اون وقت مقصر میشی حتی یه جایی هم خودت باور می کنی بهش خیانت کردی)

به درک که یه ادمه کم شعور چی در موردت میگه و یکسری آدم های کم شعور تر اون حرفا رو ازش باور می کنن

نزار دیگه کسی روح و روانت رو به بازی بگیره 

برای خودت ارزش قائل باش 

من جات بودم تادو سه سال وارد هیچ رابطه ای نمی شدم