سلام بچه ها....من شهریور ماه یه ساعت کادو گرفتم برای کسی که دوس داشتم ...........یا دنیایی امید و آرزو ...انتظار کشیدم بیاد قول میداد و در آخر با بهونه های پیاپی نیومد رابطه مجازی بود و یکبار دیده بودمش و هیچ آدرسی ازش ندارم حتی....الان رابطمون قطع شد بدون گفتن دلیل بدون جواب .....روانی شدم نمیتونم هیچیو هضم کنم فقط میدونم بهونه آورد و هرچی پیام دادم جواب درستی نداد....من با کادو چیکار کنم شده آیننه دق......لطفا دعا کنید مشکلم حل بشه درست بشه
به خودت رحم کن ، رهاش کن ، با خودت مهربون باشاین خودت کسی رو نداره ها چقدر میخوای عذابش بدی
چقدر احتیاج دارم ب شنیدم این حرفا😭😭😭😭😭کمکم کنید هرچقدر که میتونید نصیحتم کنید من این روزا داغونم انقدرررر گریه کردم چشمام میسوزه میگرن گرفتم سردردم خوب نمیشه مث روح شدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تموم ارتباطتو باهاش قطع کن شمارش هرچیزی که داری حتی اگه لازمه سیم کارتتم عوص کن توهم نزنی زنگت میزنه ...
اون هیچوقت بهم زنگ نزد حتی همیشه ۹۸ درصد اوقات من پیام میدادم و پیگیرش بودم حتی اینکه قرار بود بیاد همشششش من اصرار کردم و احتمال زیاد اون نمیخواست و در اخر اینجوری کرد....همش میگفت کار دارم سرم شلوغه کلا از اول بهم گفته بود شرایط کاریشو ولی ابراز علاقه میکرد
بعضی وقتا شکست که میخوریم کفر میکنیم ولی بعداً میفهمیم ما راهو اشتباه میدیدیم و خوشحال میشیم شاید ا ...
😭😭😭😭خدایا........ولی من خیلی ضعیفم من تحملم کمه دارم نابود میشم چندروزه قرص اعصاب میخورم ک فکر نکنم....اشکام عین سیل جاریه....حس میکنم باهام بازی شده حس عمیق شکست رو دارم الانم دارم عذاب میشم که چرا جوابمو نداد حتی یه توضیح بهم بده پیامایی که سین نمیشن
شاید چون خودم خیییلی دوسش داشتم و دارم ب کم بودنش هم راضی بودم که فقط یجایی از زندگیم باشه حس عشقه پ ...
حیف نداره عزیزم
یاد بگیر ارزش قائل باشی واسه خودت و وقتی از کسی خوشت میاد چشمتو رو همچی نبندی با چشم باز نگاه کن ببین اونم دوست داره یا نه اینقدر که تو هستی اونم هست یا نه