2777
2789
عنوان

کادویی که نیومد بهش بدم رو چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 122 پست
😭😭😭😭خدایا........ولی من خیلی ضعیفم من تحملم کمه دارم نابود میشم چندروزه قرص اعصاب میخورم ک فکر ن ...

رابطه داشتین 

چند سالته 

این شکست ها ازت یه آدم کاملا قوی میسازه 

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقل هرچه که می‌بافد دل نخ کش میکند مدام سرگرم باش خرید کن برو سرکار تنها نباش اگه باشی عواقب یه دل ش ...

میدونی ب چی فک میکنم؟من سنم کم نیست ۲۸ سالمه تحت هیجان و هورمون نیستم ما رابطمون از قبل بوده کات کردیم خودم پیش قدم شدم برگشتیم قبلا هم ولم کرده اما با گذشت زمان نتونستم فراموشش کنم خیلی عاشقشم و توان از دست دادنشو ندارم حس میکنم ب آخر راه رسیدم 

درخواست دوستی بدین ، آیدی تلگرامتون رو بذارید بهتون پیام میدم

درخواست دادم عزیزم ممنونم ......انقدرررر حالم بده نیاز دارم کسی باهام حرف بزنم شاید بخودم بیام حس میکنم همچی برام تموم شده اون تمام امیدم بود

منم مثل تو دقیقا منم ساعت خریده بودمبا این تفاوت ک رابطم محازی نبود دوست پسرم بودمن انداختمش دور همی ...

واست خوشحالم که از پسش براومدی و فراموشش کردم و متاسفام که تجریه تلخی داشتی لطفا از صمیم قلبت برام دعا کن همچیز بینمون درست بشه....دلم میخواد ب دلم نمونه بهش بدم

واست خوشحالم که از پسش براومدی و فراموشش کردم و متاسفام که تجریه تلخی داشتی لطفا از صمیم قلبت برام د ...

من خیلی تلاش کردم تو دلم نمونه ولی قسمت نموند

حتی تا یک ماه با وجود توهین های اون تلاش کردم

طبق تجربه ام میگم هیچ وقت و وقت دست نکش و غرورت مهم نباش الان من چون تلاشم رو کردم دیگ تو دلم نموند با اینکه حتی بهش ندادم