2777
2789
عنوان

کادویی که نیومد بهش بدم رو چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 122 پست
چه حرفای قشنگی زدی ....میشه اگه پیامام رو خوندی یخورده باهام حرف بزنی آروم بشم؟

ببین عزیزم اتفاقی که برات افتاد می تونست بدتر از این باشه.  آدما با دیدن صورت همدیگه با هم آشنا می شن بعد براساس سیرت ها با هم می مونن و رابطه را ادامه می دن. این آقا سیرت خوبی نداشت احساس تو را درک نکرد عشق تو را لمس نکرد پس رهاش کن. مثل یه پرنده از حصار فکر و خیالش خودت را رها کن و پرواز کن اگه دوباره هم به سمت برگشت دیگه به اون قفس برنگرد قفسی که پر و بالت را زخمی کرده بعد از التیام زخم دیگه جای مناسبی برای ماندن نیست. دنبال یه آشیانه ی امن بگرد در آغوش یه مرد درست که از بودن در کنارش حس آرامش داشته باشی و لذت ببری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم اتفاقی که برات افتاد می تونست بدتر از این باشه. آدما با دیدن صورت همدیگه با هم آشنا می ش ...

شما تلگرام دارید؟شماره نه ولی اگه میشه آیدیتون رو بهم بدید گاااااهی وقتا باهم حرف بزنیم حرفاتون رو دوست دارم حس خوبی بهم میده😭😭😭😭

این آقا اولین بارش نیست که این بلارو سرم آورده قبلا هم ولم کرده و مدت زیادی هم گذشته بود ولی نتونستم ...

خو پس قراره این پرسه چندین بار تکرار بشه و تو هربار ب مرز جنون برسی و اون برگرده و آروم شی و دوباره ولت کنه و...

بلاخره ی جایی می‌بری و خودت میری 

دقیقاااااا من انگار عزیزترین شخص زندگیمو از دست دادم زانو زدم کم آوردم دلم میخواد بمیرم ولی ادامه زج ...

به خودت رحم کن ، رهاش کن ، با خودت مهربون باش

این خودت کسی رو نداره ها چقدر میخوای عذابش بدی

امیدوارم رابطمون درست بشه دعامون کنید بجای این ساعت برای یه بچه کار یه دست لباس یا کفش میخرم که بیشت ...

آویزون پسری نباش که براش مهم نیستی 

بیشتر از قیمتش بهش بها دادی که بی دلیل کات کرده 

دعا میکنم که بهترین اتفاق برات بیفته هر چه صلاحه 

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
عزیزم ولت کرده رفته کجا برگرده

بهم گفت یکی از اعضای خانوادم براش مشکل پیش اومده ۱۰ روزه میگذره و باهام درست حرف نزده و کاملا غیب شده میدونم اگر میخواست میتونست یه تایم از روزش شده ۱۰ دقیقه باهام حرف بزنه و احتمالا اون حرفشم بهونه بوده ولی میخوام فکر کنم شاید واقعا مشکلی داره شاید بیاد....

بهم گفت یکی از اعضای خانوادم براش مشکل پیش اومده ۱۰ روزه میگذره و باهام درست حرف نزده و کاملا غیب شد ...

نه عزیزم توهم نزن

منم اینطوریم

اینطوری ففط الکی تو فکرش میمونی

بیخیال

آویزون پسری نباش که براش مهم نیستی بیشتر از قیمتش بهش بها دادی که بی دلیل کات کرده دعا میکنم که بهتر ...

ممنونم عزیزم امیدوارم‌‌.....آره دقیقا خییییلی بهش بها دادم خودشم هزارررر بار بهم میگفت ازم بت نساز منم یه آدمم و هزار اشتباه میکنم متاسفانه از شدت علاقه زیاد الان خودمو باختم