سلام بچه ها....من شهریور ماه یه ساعت کادو گرفتم برای کسی که دوس داشتم ...........یا دنیایی امید و آرزو ...انتظار کشیدم بیاد قول میداد و در آخر با بهونه های پیاپی نیومد رابطه مجازی بود و یکبار دیده بودمش و هیچ آدرسی ازش ندارم حتی....الان رابطمون قطع شد بدون گفتن دلیل بدون جواب .....روانی شدم نمیتونم هیچیو هضم کنم فقط میدونم بهونه آورد و هرچی پیام دادم جواب درستی نداد....من با کادو چیکار کنم شده آیننه دق......لطفا دعا کنید مشکلم حل بشه درست بشه
چه حرفای قشنگی زدی ....میشه اگه پیامام رو خوندی یخورده باهام حرف بزنی آروم بشم؟
ببین عزیزم اتفاقی که برات افتاد می تونست بدتر از این باشه. آدما با دیدن صورت همدیگه با هم آشنا می شن بعد براساس سیرت ها با هم می مونن و رابطه را ادامه می دن. این آقا سیرت خوبی نداشت احساس تو را درک نکرد عشق تو را لمس نکرد پس رهاش کن. مثل یه پرنده از حصار فکر و خیالش خودت را رها کن و پرواز کن اگه دوباره هم به سمت برگشت دیگه به اون قفس برنگرد قفسی که پر و بالت را زخمی کرده بعد از التیام زخم دیگه جای مناسبی برای ماندن نیست. دنبال یه آشیانه ی امن بگرد در آغوش یه مرد درست که از بودن در کنارش حس آرامش داشته باشی و لذت ببری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهم گفت یکی از اعضای خانوادم براش مشکل پیش اومده ۱۰ روزه میگذره و باهام درست حرف نزده و کاملا غیب شده میدونم اگر میخواست میتونست یه تایم از روزش شده ۱۰ دقیقه باهام حرف بزنه و احتمالا اون حرفشم بهونه بوده ولی میخوام فکر کنم شاید واقعا مشکلی داره شاید بیاد....
آویزون پسری نباش که براش مهم نیستی بیشتر از قیمتش بهش بها دادی که بی دلیل کات کرده دعا میکنم که بهتر ...
ممنونم عزیزم امیدوارم.....آره دقیقا خییییلی بهش بها دادم خودشم هزارررر بار بهم میگفت ازم بت نساز منم یه آدمم و هزار اشتباه میکنم متاسفانه از شدت علاقه زیاد الان خودمو باختم