2777
2789
عنوان

کادویی که نیومد بهش بدم رو چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 122 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی نباید این کارو باهام میکرد فک کن من منتظر اومدنشم بودم دقیقا فرداش دیگه غیب شد ۱۰ روزه میگذره از ...

از من بشنو هییییچ وقت یه پسر رو زیادی تحویل نگیر عزیزدلم

شما چندبار دیت میرفتی اخلاقش کردارش دستت میومد بعد یه کادو ارزون میگرفتی حالا اگه ادامه داشت رابطه تون یا میرفت سمت ازدواج اونوقت همچین کادویی میگرفتی

زیاد بها نده 

احتمالاً سر خودشو جای دیگه گرم کرده 

اگه دوراشو زد برگشت طرفتت تحویلش نگیر دیگه 

خیلی حس بدیه واقعا همسرتون فراموش کرده ؟شما چه اخساسی داشتید از گرفتن همچین کادویی

اون رفت دنبال زندگیش همسر منم همینطور

می گفت خیلی سخت بود,چندین ماه حالم بد بود تا سر و کله من پیدا میشه

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌

این ساعت به دست اون شخص نرسید چون تو اون را با عشق و محبت و خالصانه خریدی. اون ساعت  لایق دست کسی هست که ارزش محبت و عشق تو را داشته باشه. از همون اولم که توی مغازه این ساعت را می خریدی مالکش این آقا نبود. پس نگهش دار تا صاحب حقیقیش پیدا بشه و بعد خودت دستش کنی. بعد بهش بگی به به عشقم چقدر بهت میاد

این حسات تماما طبیعیه و به مرور زمان بهتر و بهتر میشی اولین نفری نیستی که تجربه می‌کنی آخرین نفر هم ...

این آقا اولین بارش نیست که این بلارو سرم آورده قبلا هم ولم کرده و مدت زیادی هم گذشته بود ولی نتونستم فراموشش کنم و خودم پیش قدم شدم و بازم شد این.....

این ساعت به دست اون شخص نرسید چون تو اون را با عشق و محبت و خالصانه خریدی. اون ساعت لایق دست کسی هس ...

چه حرفای قشنگی زدی ....میشه اگه پیامام رو خوندی یخورده باهام حرف بزنی آروم بشم؟

دوست شوهرم زنشو طلاق داده و یه پسر داره چند روز پیش رابطشو با دوست دخترش به بهونه الکی کات کرد چون به دختره نگفته بود بچه داره و میدونست دختره ک فاز ازدواجی هست اگر بفهمه این بچه داره باهاش کات میکنه پس دست پیش گرفت خودش کات کرد 🫤 احتمالا دوست شما هم خودش میدونسته در شان شما نیس قبل از اینکه بفهمی و ولش کنی خودش رفته 

ببین شکست عاطفی اصلا چیز ساده ای نیست و بستگی به درجه وابستگی و رابطه و ... داره گاهی مثل یک سوگ آدم ...

دقیقاااااا من انگار عزیزترین شخص زندگیمو از دست دادم زانو زدم کم آوردم دلم میخواد بمیرم ولی ادامه زجراور ندم

دوست شوهرم زنشو طلاق داده و یه پسر داره چند روز پیش رابطشو با دوست دخترش به بهونه الکی کات کرد چون ب ...

اصلا نمیدونم چیشد و چه فکری کرد واقعا دلم میخواد بهم بگه ۱۰ روز گذشته چندبار پیام داد طومارهااااا یکی دوبار جواب داد که برای خانوادن یه مشکل و مریضی پیش اومده فک کن مسافرتم ....دقیقا یک روز قبل اینکه قرار بود بیاد غیب شد و هرچقد دیگه پیام دادم جواب نداد میدونم زن نداشت اصلا دائم فکر مهاجرت بود و میدونم میخواد بره ولی در عجبم چیشد.....این ساعت لعنتی رو میبینم میسوزم