2777
2789
عنوان

کادویی که نیومد بهش بدم رو چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 122 پست
آخرین بار گفت درگیرم فک کن رفتم مسافرت چن روز ، و دیگه پیامامو نخوند مطمئنم بهونه آورد چون دقیقا قرا ...

ببین عزیزم دختر خوب خواهرم گلم ، درکت میکنم 

اما باید بپذیری که بهانه آورد هیچ مشکلی وجود نداره که آدم بتونه از عشقش غافل شه 

برای خودت ارزش قائل شو ، تو عروسک این آدم نیستی که بخواد باهات این شکلی برخورد کنه بخواد جواب نده بی احترامی کنه

بنظرم که ب این فکر کن که باید خودتو جمع و جور کنی و اصلا ب فکر برگشتش نباشی ، تو حاضر بودی باهاش اینکارو کنی ؟ نه چون دوستش داری ، پس اونم اگر دوستت داشت این کارو نمیکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چجوری متوجه نمیشم؟

همسرم یه خانمی رو می خواست ولی مادرشون قبول نمی کردن, بخاطر تعلل اون خانم ازدواج می کنه

کادویی که رو دست همسرم باد کرده بود در نهایت به من می رسه

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
ببین عزیزم دختر خوب خواهرم گلم ، درکت میکنم اما باید بپذیری که بهانه آورد هیچ مشکلی وجود نداره که آد ...

چقدر پذیرشش سخته دلم میخواد مغزمو قلبمو دربیارم که هیچی نفهمم من بشدت آدم حساس و احساساتی هستم دارم از پا در میام زانو زدم درست وسط راه این اتفاق افتاد بدون هیچچجچ توضیحی دلم میخواد حداقل بگه چیشد .....دارم میسوزم از نگاه کردن ب کادویی که دلم میخواست تو دستش ببینم و ذوق کنم و الان شده آینه دق ....دلم میخواد یجوری بدم بهش حتی اگه بندازه دور ولی تو یه شهر نیستیم آدرس ندارم و بهم ادرس نمیده که نرم پیشش .....

همسرم یه خانمی رو می خواست ولی مادرشون قبول نمی کردن, بخاطر تعلل اون خانم ازدواج می کنهکادویی که رو ...

خیلی حس بدیه واقعا همسرتون فراموش کرده ؟شما چه اخساسی داشتید از گرفتن همچین کادویی

چقدر پذیرشش سخته دلم میخواد مغزمو قلبمو دربیارم که هیچی نفهمم من بشدت آدم حساس و احساساتی هستم دارم ...

میدونی تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه ، زمان حلش می‌کنه 

امیدوارم اینو از من بپذیری و تحمل کنی تا بگذره این روزا 

بهانه آوردن دلیل نمیخواد شاید میخواسته بره تو رابطه با یکی دیگه شاید کلاً دلش خواسته تنها باشه فعلاً

ولی نباید این کارو باهام میکرد فک کن من منتظر اومدنشم بودم دقیقا فرداش دیگه غیب شد ۱۰ روزه میگذره از اون روزا خوراکم گریه س اصلا نمیدونم چیشد و چرا

میدونی تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه ، زمان حلش می‌کنه امیدوارم اینو از من بپذیری و تحمل کنی تا ب ...

عزیز دلم من چاره ای ندارم .....فقط قرص اعصاب فکر گریه شده روتین این روزام حس میکنم دنیا ب آخر رسیده تمام امید و انگیزم ب زندگی بود اون تار مویی بود که باهاش بدنیا وصل بودم

عزیز دلم من چاره ای ندارم .....فقط قرص اعصاب فکر گریه شده روتین این روزام حس میکنم دنیا ب آخر رسیده ...

این حسات تماما طبیعیه و به مرور زمان بهتر و بهتر میشی اولین نفری نیستی که تجربه می‌کنی آخرین نفر هم نیستی 

فقط بذار زمان بگذره