سلام بچه ها....من شهریور ماه یه ساعت کادو گرفتم برای کسی که دوس داشتم ...........یا دنیایی امید و آرزو ...انتظار کشیدم بیاد قول میداد و در آخر با بهونه های پیاپی نیومد رابطه مجازی بود و یکبار دیده بودمش و هیچ آدرسی ازش ندارم حتی....الان رابطمون قطع شد بدون گفتن دلیل بدون جواب .....روانی شدم نمیتونم هیچیو هضم کنم فقط میدونم بهونه آورد و هرچی پیام دادم جواب درستی نداد....من با کادو چیکار کنم شده آیننه دق......لطفا دعا کنید مشکلم حل بشه درست بشه
بحث اینه که با دیدنش میریزم بهم همینجوریشم داغونم دنیا برام ب آخر رسیده همچی رو سرم خراب شده وجود سا ...
ببین بعد ی مدت که بگذره این حس هم میپره ولی اگر خیلی خیلی خیلی اذییتی و نمیتونی ، بهش پیام بده آدرس بگیر براش پستش کن اما بهش برنگرد اگر میدونی آدم الکی هست
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هدیه بده ب پدرت برادرت دامادتون ی نفر اطرافت نیست هدیش بدی
عزیزم میدونم میتونم همچین کاری کنم ولی میشه آینه دق با هر بار دیدن تو دستشون حالم خراب میشه درجا اشک میریزم حال این روزام افتضاحه دعا کنید.....دوست دارم یجوری برسه ب دست خودش ...
ببین بعد ی مدت که بگذره این حس هم میپره ولی اگر خیلی خیلی خیلی اذییتی و نمیتونی ، بهش پیام بده آدرس ...
مشکل اینه اصلا جوابمو نمیده پیامامو نمیخونه .....و مطمئنم آدرس بهم نمیده از ترس اینکه خودم برم پیشش پس راهی ندارم تا اون نخواد نمیشه....خیلی حالم خرابه آبجی یهو وسط راه اینجوری ولم کرد قرار بود دو روز بعد بیاد پیشم یهو غیبش زد و بهونه آورد و بعد از اون دیگه حتی پیامامو نمیخونه و یکی دوبار جواب داد گفت درگیرم .....
گرونم گرفتی، خواستم بگم بفروش به من بخرمش واسه نامزدم
عزیز دلم این ساعت خوش یمنی نیست......امیدوارم اگه یه ساعت ۵۰۰ تومنی هم گرفتی با عشق ازت بگیرتش و پایدار باشید .....برای منم دعا کنی که همچی درست شه که برگرده
آخی عزیزممم ، اگر میخوای بهت برگرده بهش پیام نده اصلا اصرار و پافشاری و پیام دادن تو هیچ چیزیو عوض ن ...
آخرین بار گفت درگیرم فک کن رفتم مسافرت چن روز ، و دیگه پیامامو نخوند مطمئنم بهونه آورد چون دقیقا قرار بود دو روز بعدش بیاد پیش من گفت برام مشکلاتی پیش اومده الان ۱۰ روزه ......روح و روانم داغونه دارم میسوزم