2777
2789

من خیلی چاق بودم اون موقع‌ها واسه همین خیلی خجالت میکشیدم سبک لباس‌هایی که دخترای همسن و سالم میپوشیدن که کوتاه بود و بپوشم ولی واسه مراسم دختر عمم یه لباس سفید تا یکم بالای زانو و توپ توپی مشکی پوشیدم عمم اینا خیلی پولدار بودن ماشین عروس از این ماشین بدون سقفا بود و فک و فامیل شوهرش تهرونی و ادایی من چون خجالتی بودن هیچوقت نمیرقصیدم اونجام اومدن فک و فامیلا برونم وسط برقصم بعد اومدم یه حرکت بزنم چرخیدم انگار دامنم یکم رفت بالا عمم بدووو بدووو اومد سمتم همونجا وسط پیست رقص لباسم و کشید پایین گفت نرقص نچرخ دامنت میره بالا همه لباس زیرت و دیدن یعنی اونقدر خجالت کشیدم آب شدم رفتم تو زمین دیگه هم نرقصیدم بغضم گرفت عروسی و کوفتم کرد هنوزم نمیرقصم تو مجالس حالا واقعا هم نمیدونم اصلا لباسم اونقدر رفت بالا که زیرش معلوم بشه یا نه من حتی جوراب شلواری هم تنم بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتار عمت زشت بوده

بچه ها تو ی سنی خیلی حساسن

حالا لباس زیرتم مشخص باشه عیب وایرادش چیه

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

رفتار عمت زشت بودهبچه ها تو ی سنی خیلی حساسنحالا لباس زیرتم مشخص باشه عیب وایرادش چیه

من هنوز پریودم نشده بودم اصن تازه جوراب شلواری هم پام بود نمیدپنم فازش چی بود فک کنم جلو فامیل شوهرش خجالت میکشید

چه عمه ی بدجنسی داری حالا که چی دل بچه رو خون میکنی .بچه ها هیچوقت یادشون نمیره ظلمی که بهشون میشه . ...

حتی همین الانم دیگه تمیرقصم تو مجلسا‌ لباس کوتاهم بوسیدم گذاشتم کنار تو نوجونی تو مراسما مول زنا لباس میپوشیدم

حتی همین الانم دیگه تمیرقصم تو مجلسا‌ لباس کوتاهم بوسیدم گذاشتم کنار تو نوجونی تو مراسما مول زنا لبا ...

چرا باید بذاری یکی انقد تو زندگیت نفوذ داشته باشه ، هر کاری که فکر میکنی صلاحه بکن چیزی که خوشحالت میکنه عمه سگ کی باشه