2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 44453 بازدید | 451 پست
ببخشید یعنی اونا ترجیح میدن از شوهرشون بیماری جنسی بهشون منتقل شه ولی طرف خرجشون کنه؟مگه زن ابزار و ...

مردی که ی بار خیانت کنه عادتش میشه مخصوصا اگه ی زن بی غروری مثل این داشته باشه ک هی خودشو بزنه اون در بارها و بارها تکرار میکنه کارشو

اینو خود اسیم میدونه داره خودشو گول میزنه

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
بیمار جنسی چیه ؟؟ رابطه جنسی نبوده همسرم من هرچی هست بنده شهوت و زیر شکمش نیست کمبود محبت داره اما ک ...

نه اون خانومایی که گفتن کاش شوهر ما هم خیانت میکرد ولی پول میداد منظورمه میخوام بدونم فازشون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این نره خرو دوست دارم چون آینده باهاش تامین هست چون به اشتباه کرد که ۷۰ درصد مردا دارن این روزا خ ...

باهات موافقم که به احتمال بالا اکثر زنها همون تصمیم شما رو میگرفتن اما خب وقتی خیلی درباره اینکه خوشحالی حرف میزنی این وایب رو میدی که مشکلی هست! 

اینجوری نگو عزیزم گناه داره دلشو از زندگیش سرد نکن

عزیزم من حقیقتو دارم میگم به خدا

ایشون انقدر دل شکسته که اخه توهم داره همه بهش حسادت میکنن اخه زندگیش ترحم داره تا حسادت 😐واقعا دلم میسوزه براش

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
😂من همچین حرفی بزنم؟ صد سال سیاااهبدبخت من انقدر غرور دارم بخاطر ی حرف کوچیک باباشو در بیارم چ برسه ...

خب شما اگر پیش اومد طلاق بگیر حتما 

همه مردا هول هستن فقط اب نبوده براشون 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
وقتی مهارت و رزومه ای نداره صددرصد خیلی زمان میبره وارد محیط کار بشه مگر کارهای فروشندگی و ...که اون ...

دقیقاً 👌🏻 مهارت داشتن تو این دوره زمونه خیلی لازم شده

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
مردی که ی بار خیانت کنه عادتش میشه مخصوصا اگه ی زن بی غروری مثل این داشته باشه ک هی خودشو بزنه اون د ...

هرچی هم خودتو ‌‌پاره کنی نمیتونی منو دلسرد کنی پس ادامه بده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خب شما اگر پیش اومد طلاق بگیر حتما همه مردا هول هستن فقط اب نبوده براشون

عزیزم این برای من پیش نمیاد به کوری چشم شما

ولی این پیشنهاد و بذار برای خیانت بعدی شوهرت … چقدر حقیر و پست که با وجود ی بچه خیانت کرده…

با اینکه میگی همه مردا خودتو گول نزن 😂 این همه خانم خوشبخت همه ک مثل شما بدبخت نمیشن گلم همه مردا شامل پدرتم میشه پس جمع نبند

مردی که ی بار خیانت کنه عادتش میشه مخصوصا اگه ی زن بی غروری مثل این داشته باشه ک هی خودشو بزنه اون د ...

حالا اگه طرف ادمی بود که مشوق پیشرفتش بود باز یه چیزی ولی جالب اینجاست برای اسی هزارتا محدودیت ایجاد کرده و سرشو با چیزای الکی گرم کرده و اسی رو به مرز افسردگی رسونده بعد خودش دست به همچین کارایی میزنه

واقعا لیاقت اسی بهتر از ایناست البته خوشحالم که حداقل اسی هم فقط جنبه مالی شوهرشو میبینه

کلا این‌چیزا به طرف بستگی داره این هفته مامانم نبود کارای خونه هم با من بود واقعا حاضرم سختیلی محیط کارو تحمل کنم تا بعد هر وعده پاشم ظرف بشورم

آدما پتانسیلشون فرق میکنه

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
من از شما نظر نخواستم گلم یاد بگیرم انقدر دخالت نکنیم تو کار هم 😊

قرار نیست نظز بخوای اونم تو سایت  عمومی 

یاد بگیر وقتی تو یه سایت عمومی نظر اشتباه می زاری 

اشتباهت و قبول کنی 

کل مسیر تاپیک و با حرفت به خیانت شوهر این خانم کشوندی 

فکر نمی کنم الان استارتر دل خوشی ازت داشته باشه 

هرچی هم خودتو ‌‌پاره کنی نمیتونی منو دلسرد کنی پس ادامه بده

عزیزم چرا فشار میخوری پاره؟ از کوچه خیابون جمعت کردن مگه؟

من دلسردت کنم؟😂 عزیزم تو خیانت دیدی از دل سرد گذشتی 

استارتر ایمانش پول 

حالا تا قیام قیامت براش

حرف بزنید بگید هدف داشتن و عزت نفس داشتن خیلی خوبه ولی ایشون در جواب میگه حسودین😂😂😂

آخه بگو چه معنی داره تمام زندگیت میریزی تو سایت

همش هم واسه نمایش بعد کسی هم چیزی بگه بدت

بیاد 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌