2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 37946 بازدید | 451 پست
دقیقا حسرت مبخورن همونطور که چالش ناشناس گفته بودن اره همین شوهر خیانتکار هم برا اونی که شوهرش آدم ح ...

مردی که خیانت کنه مرد نیست نره

خودتو گول میزنی عزیزم ؟ مردی ک محل نده سگش میرزه ب اونی ک خیانت کرد همه خانما بزرگ‌ترین ترسشون خیانته هیچکس مرد خیانت کار و ترجیح نمیده حتی اگه خرج کنه

وقتی مرد خیانت کنه اون زندگی تموم شدس…

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
دقیقا حسرت مبخورن همونطور که چالش ناشناس گفته بودن اره همین شوهر خیانتکار هم برا اونی که شوهرش آدم ح ...

حسرت  مرد خائن   

شما اگه   یک ذره  عزت  نفس داشتی   و بنده پول  شوهرت نبودی  یک ثانیه  نمیموندی

شبت خوش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزدلم اصلا دلم نمیخواد هم تجربه کنم...ولی با توجه ب شناختی ک پیدا کردم و عنوانی ک نوشتین شما هیچوق ...

چرا نتونم از خانم شاغل تعریف کنم ؟! مگه از ارثیه پدر منو خوردن که باهاشون خصومتی داشته باشم والا هندل کردن کار بیرون و خونه از پس هرکسی برنمیاد‌ من که عمرا بتونم پس قابل احترامن 

شما هم بهتره احترام بذاری  چون بی احترامی زیاد دیدم ازتون

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

کسی با ایشون کاری نداشت

ایشون تاپیک زدن و در کنارش اولین نفر به خانمای شاغل توهین کردن پشت بندش افراد بی خاصیت مثل خودشون اومدن به خانمای کارمند توهین کردن بعدش خانمای شاغل و کارمندم بشینن به زرت و پرتای ایشون و امثال ایشون هیچی نگن؟! 

نفرت و کسایی پراکندن که حسودن 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
حسرت مرد خائن شما اگه یک ذره عزت نفس داشتی و بنده پول شوهرت نبودی یک ثانیه نمیموندیشبت خ ...

حرص نخور شیرت خشک میشه آخر تو تاپیک های من 

هرکسی اشتباه میکنه تاوانش هم میده مهم ابن هست که الان موم تو دست من هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
وقتی مهارت و رزومه ای نداره صددرصد خیلی زمان میبره وارد محیط کار بشه مگر کارهای فروشندگی و ...که اون ...

چه مهارتی چه کشکی چه دوغی...من بابام مدیر بود یه بار رزومه کارمنداش رو اورد برا یه مسئله ای همه دانشگاه های درپیت و دورافتاده و معدلای خیلی پایین هزار نفر تحصیلکرده با معدل خوب و دانشگاه خوب و رشته عالی هم نتونستن برن سرکار بخاطر پارتی بازی و..

باورتون شده ها....

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

مرد خائن حسرت خوردن داره؟ حرفای عجیب غریب میزنی 

مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

ببخشید یعنی اونا ترجیح میدن از شوهرشون بیماری جنسی بهشون منتقل شه ولی طرف خرجشون کنه؟

مگه زن ابزار و وسیلست؟پس عزت و احترام چی میشه؟

مردی که خیانت کنه مرد نیست نرهخودتو گول میزنی عزیزم ؟ مردی ک محل نده سگش میرزه ب اونی ک خیانت کرد هم ...

من این نره خرو دوست دارم چون آینده باهاش تامین هست چون به اشتباه کرد که ۷۰ درصد مردا دارن این روزا خیلی بدترشو می‌کنن همراه با رابطه جنسی تازه بازم زنه رو آدم حساب نمیکنن چرا سعی دارید مدام این موضوع رو به من گوش زد کنید من میدونم چه تصمیمی برا زندگیم گرفتم شماها همونایی هستید که تو تاپیک های دیگه ام گفتید ببخش شوهرت خوبه زندگیت حیفه الان میگی چرا طلاق نگرفتی 🤣🤣 اخه به شما چه 

من این نره خرو دوست دارم چون آینده باهاش تامین هست چون به اشتباه کرد که ۷۰ درصد مردا دارن این روزا خ ...

😂من همچین حرفی بزنم؟ صد سال سیاااه

بدبخت من انقدر غرور دارم بخاطر ی حرف کوچیک باباشو در بیارم چ برسه ب خیانت😂 ۷۰ درصد ؟ نر بودن شوهرت و هول بودن و هیز بودنشو گردن بقیه مردا ننداز عزیزم زنی که بهش خیانت بشه دقیقا همونجا میمیره حالا تو هی خودتو بزن اون در

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
ببخشید یعنی اونا ترجیح میدن از شوهرشون بیماری جنسی بهشون منتقل شه ولی طرف خرجشون کنه؟مگه زن ابزار و ...

بیمار جنسی چیه ؟؟ رابطه جنسی نبوده همسرم من هرچی هست بنده شهوت و زیر شکمش نیست کمبود محبت داره اما کمبود جنسی 

خدا شاهده خیلی گفتن با وجود خیانت کاش جات بو‌دبم به جون دخترم