2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 44941 بازدید | 451 پست
ترمز بکش عزیزم خیلی تند میری اینجوری پیش بری یه جوری با مخ میخوری زمین که نفهمی از کجا خوردی درجریان ...

چه قشنگ گفتین

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

چی میگی شما مایه ایی که ما برا بچمون میذاریم خیلیا نمی‌ذارن بچه ،من عاشق خانواده، من هست خانوادمم م ...

مشکل دقیقا همین‌جاست تو بغل مامان بزرگش داره بزرگ میشه.شما خودتو زدی به خواب هر چی بگم متوجه نمیشی امیدوارم خدا خودش هواشو داشته باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مسخره نمیکنن حسرت میخورن

عزیزم من تاپیکای تو کامنت نمیذارم

ولی اخه حسرت چیتو؟ خداوکیلی چیه زندگیت حسرت داره؟ ی سر ب اینستا بزن

دقیقا بگو چی تو زندگیت حسرت خوردن داره؟😂

نکنه حسرت خیانت شوهر؟!!! تازه زندگیت ترحمم داره چ برسه ب حسرت عزیزم شما مریضی این که هی احساس کنی بقیه حسرتتو میخورن ی نوع مریضیه اینم گفتم ب که هی خودتو گول نزنی و با حقیقت روبرو بشی فکر درمان باش🤍❄️

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

من از روز اول دانشگاه با یکی از پسرهای همکلاسیمون بحثم شد و مدتی با هم لجبازی می کردیم و جنگ داشتیم ولی از یه وقتی متوجه شدم پنهانی منو نگاه میکنه و زیر نظر داره و بعدش که نگاهش می کنم میبینم سریع روشو اونور میکنه . حتی یه بار هم که داشت از کنارم رد می شد بهم تنه زد . سر کلاس هم چند بار پیش اومده که به بهونه استاد برگشته و خواسته که منو نگاه کنه . یه بار هم استاد ازم درس پرسید و بالافاصله برگشت و نگاهم کرد. اکثرا نگاه هاش پنهانیه انگار می خواد من متوجه نشم . به نظرتون این الان دنبال آتو گرفتن یا نفرته یا علاقه مند شده ؟ چند روز پیش هم دوستم بهم گفت که از پشت داره به من که جلوش بودم نگاه می کرده.به خاطر این می پرسم که چون من چند بار ضایعش کردم و یه روز از طرف همکلاسی هامون برای دوستم پیام اومده که این از دستتون عصبانیه و دنبال آتو گرفتنه و فکر میکنه مسخره ش می کنید حالا راست و دروغشو نمیدونم و الان شک کردم به رفتارهاش.  ممنون میشم هر کی هر نظری داره بگه چون واقعا رفته رو مخم.  می خوام بدونم هدفش بیشتر چی می تونه باشه

اوایل زیاد توجهی نداشتم میگفتم خب دوست داره بگه خوشحاله و چ خوب ولی ب مرور دیدم ایشون داره جایگاه خو ...

همین دیگه برای اینهمه خانوم اینجا همین مشکلات مشابه پیش اومده و کلی تاپیک زدن هیچکی نیومده بهشون یاداوری کنه یا بزنه تو سرشون ولی اسی خودش با تاپیکاش یه جنجالی به پا میکنه و انقددد بحثو کش میده تا تهش یکی بیاد سرزشش کنه خب این چه کاریه واقعا

خب قطعا بودم ک دیدمتون فقط فرقمون اینه شما مدام ب روش های مختلف میخواین بگین شاغلا فلانن خانه داره م ...

قرار نبست شما سبک زندگی منو‌ تجربه کنی چون این سبک  فقط مختص من هست اگر از این مدل شرمنده بودم اصلا تاپیک نمیزدم گفتم زندگی من حتی نفرت انگیز برا من لذت بخشه قرار نبست برا شما هم خوشایند باشه همینطور که مد زندگی شما شاید برا من جالب نباشه 

عبنک بدبینی رو نسبت به کاربری من از چشمات برداری  خواهی دید 

من شاغلارو نکوبیدم تازه ازشون تعریف هم کردم همین تاپیک رو شخص دیگه میزد مطمئنا لایک می‌کردی چون حرف حق زده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مشکل دقیقا همین‌جاست تو بغل مامان بزرگش داره بزرگ میشه.شما خودتو زدی به خواب هر چی بگم متوجه نمیشی ا ...

شما چیزی درباره مادر من نمی‌دونی که چه فرشته ای هست پس تا صبح هم ادامه بدم فایده نداره شب خوش 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

کاری به رفتار استارتر ندارم اما اونایی که به خاطر گذشته سرزنشش می‌کنن بدونن همین اتفاق خیلی بهشون نزدیکه اون زمان متوجه میشن دل شکسته و زخم زبون زدن یعنی چی من یه چیزایی تو زندگیم سرم اومده که فقط تو ذهنم قضاوت کردم به زبون نیاوردم تو که دیگه به زبونت میاری راحت فقط خدا بهت رحم کنه،بعدشم این‌ بنده خدا چه حق انتخابی توی اون اتفاق تلخ داشته؟؟

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خب خداروشکر اما اگه همسرت عاشق طرف میشد چی؟!

من میرفتم عاشق کسی دیگه میشدم‌😂

قرار نبست شما سبک زندگی منو‌ تجربه کنی چون این سبک فقط مختص من هست اگر از این مدل شرمنده بودم اصلا ...

عزیزدلم اصلا دلم نمیخواد هم تجربه کنم...

ولی با توجه ب شناختی ک پیدا کردم و عنوانی ک نوشتین شما هیچوقت نمیتونید از خانمای شاغل تعریف کنید 

و کاری ب اینچیزا ندارم

شما اصلا همیشه تاپبک بزنید بگید تا شب میخوابم یا هرچییی...

فقط اگه خودتونو با کسی مقایسه نکنید و نخواید یکی دیگه رو زیر سوال ببرین کسی نمیاد کامنت منفی براتون بزاره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
عزیزم من تاپیکای تو کامنت نمیذارمولی اخه حسرت چیتو؟ خداوکیلی چیه زندگیت حسرت داره؟ ی سر ب اینستا بزن ...

دقیقا حسرت مبخورن همونطور که چالش ناشناس گفته بودن اره همین شوهر خیانتکار هم برا اونی که شوهرش آدم حسابش نمیکنه خرجش نمیکنه حسرت هست 

مزدی که ۱۱ شب بیاد کار خونه کنه برا خیلیا حسرت هست 

هر کس یه توانی داره خب ،منم پوستم حساسه نمی تونم زیاد نمی تونم  کار کنم ،کار خونه ام رو کس دیگه می کنه .کار بیرونم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شرایطش ندارم .ولی به بچه داری و شوهر داریم می رسم،به کسی هم مربوط نیست چون هر کس واقعا شرایط خودش رو داره هم جسمی هم روحی خدا هم بیشتر از توان تکلیف نکرده که بنده خدا تکلیف کنه

شما چیزی درباره مادر من نمی‌دونی که چه فرشته ای هست پس تا صبح هم ادامه بدم فایده نداره شب خوش

عزیزم مگه من گفتم مادرتون خوب نیست؟ واقعا متوجه نمیشی چی میگم؟ خیلی عجیبن کامنت هات. شما بزرگ شدن بچت رو نمیبینی و برات اهمیت نداره همش میگی مامانم خوبه و فرشته ست. بله مادرتون خیلی ماهه ولی چه ربطی به حس مادری خودت داره؟ توم واسه بچت فرشته باش ازش لذت ببر باور کن به خودت میای میبینی مرغ از قفس پرید دیگه بچت تو رو مادر حساب نمیکنه و برات تره خرد نمیکنه 

من تصمیم گرفتم خیلی دیگه از زندگیم نگم این تاپیک فقط برا ابن بود که آنقدر شاغل و خونه دار بهم توهین نکنن