2777
2789
عنوان

بچه ها من همونم گ دیشب تاپیک مامان و زنداداشم زدم دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تازه دیدم خاسم بگم تازه کلمه صرفا رو یاد گرفتی ک دیدم قفله😄

چرا نفهمیدممم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
داشتم تاپیکای قبلتو میخوندم من یازدهم تجربیمخب الان خیلی نا امیدم و حس بغض و گریه دارم و... دیدم بعض ...

واای میدونی من یازدهم با ی مشکلی روبرو شدن ک تمام درس خوندمو خراب کرد.. وسواس فکری گرفتم ولی نمیدونستم مشکلم وسواسه و الان تازه دوماهه رفتم دنبال درمانش

ببین منی ک خیلی درسخون بودم پاییز ی روزایی پیش میومد ک لای کتابو باز نمیکردم ب خاطر همین وسواس 

وقای میرفتم سر کتاب فکر و خیالم بیشتر میشه و واقعا دیگه هنگ میکنم طوری ک هیچی نمی‌فهمم و اون لحظه فقط میخام بمیرم آنقدر ک حالم بد میشه

الان خداروشکر بهترم (قرص میخورم) ولی ی چیزو فهمیدم ک واقعا هیچی مهم تر از سلامتی نیست چ روحی چ جسمی اینکه واقعا تهش اگه قبول نشیم خب چی میشه؟مگه همه آدم‌های اطرافمون دکترمهندسن ک انتظار دارن ماهم بهترین رشته قبول شیم؟ حداقل وسواسم این حسن رو داشت ک دیگه خیلی واسم مهم نیست ک بقیه چی فک میکنن و قراره چی بشه و چ رشته ای قبول شم..اولویت اولم سلامتیه پس با استرس بی خودی اونو ب خطر نمیاندازم و همین باعث شده استرسم خیلی کمتر شده و بهتر میتونم درس بخونم

ببین فقط استرس نداشته باش یعنی اگه استرس باشه اصلا نمیتونی درس بخونی.. استرس رو دور کن فقط برات مهم نباشه چی میشه کی چی میگه

اداره آموزش پروش کار میکنهدانشگاه هم تدریس میکنه

اخه الان پسرا سنتی هم باشه مادراشون معمولا اشنا میشن 

سنتی که یه نفر خانوم معرفی کنه به یه اقا معمولا از تشابه شغل یا نزدیک بودن محیط کاری میاد

گفتم احتمالا برادرتونم باید معلم باشه که بازم نمیشه

خداقوت پهلوان😅

بهترین خواهرشوهر دنیا قطعا خودتی

ایشالله وقتی خواهرشوهر شدم مثل تو باشم. البته الان تو رویاهامم مثل توام😂

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن