2777
2789
عنوان

چقدر جسورن کسایی ک واقعا خودکشی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 64 پست
اگه با خودکشی درد تموم میشد مطمین باش ۹۰ درصد مردم خودکشی میکردن اصلا اولیش خودم بوده ولی تموم نمیشه ...

چ تضمینی هسن بمونیم و بازم اونجا زجر نکشیم

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شجاعت یعنی واسه زندگیت بجنگی حتی اگه افتضاح باشه خود کشی یعنی طرف بی عرضه بوده

مشکلی با صفتی ک میگن ندارم ضعیف بی عرضه یا هرچی مهم اینک دستم نمیاد اقدامی کنن

به نظر من کسی که خودکشی می‌کنه جسور نیست فکر می‌کنه بعدش چی میشه؟؟؟؟نهایتش اینه که بقیه چند روز نارا ...

قبلشم همین بوده

چ تضمینی هسن بمونیم و بازم اونجا زجر نکشیم

خب بدتر و بدتره .

تو با خودکشی یه درد خیلی زیاد رو ادامه میدی .ولی با مرگ طبیعی درد ناشی از انتخاب های اشتباه خودت 

فرق نداره از طبقه اول بیفتی یا طبقه ۱۰۰؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بلی

منم دارم🥲

بارها خواستم خودکشی کنم اما میگم درمان میکنم و ادامه میدم اگه دیدم واقعا دیگه نمیشه اون موقع میرم سراغش 

به نظرم خودکشی یه بلیت شانسه که هر وقت بخوای میتونی استفاده کنی همینه که باعث میشه ادم بتونه ادامه بده اینکه مرگت دست خودت باشه خیلی عجیب و خوبه بنظرم 

ولی تا جاییکه بشه ادامه میدم 

مشکلی با صفتی ک میگن ندارم ضعیف بی عرضه یا هرچی مهم اینک دستم نمیاد اقدامی کنن

یاد پسر عمم افتادم خودکشی کرد موقعی که دکترا گفتن دیگه هیچ کاری از دست ما بر نمیاد ،شروع کرد به التماس که بابا یه کاری کن نمیرم

من ضعیف ترین چرا پس نمیتونم خودمو از دست خودم راحت کنم

شاید آینده ای قشنگ در انتظارته واسه اون.♥🌱

دووم بیار عزیزم هیچکس از آینده خبر نداره که

منم‌ یکسال بود فقط از خدا مرگمو میخواستم ولی وقتی دیدم خبری از مرگ نیست میخوام زنده بمونم به امید یه زندگی خوب.🥺♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

شاید آینده ای قشنگ در انتظارته واسه اون.♥🌱دووم بیار عزیزم هیچکس از آینده خبر نداره کهمنم‌ یکسال بود ...

امید واهی

جسارت یعنی اینکه زندگی کنی و خودتو برای اتفاقای اینده اماده کنی

حالا فکر کن یکی نمیتونه خودشو آماده کنه

این ترسو بودنه

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️