2777
2789
بزرگترین اشتباه اینه که عروس بیاد کنار خونه ی خانواده شوهر .... اگه خانواده ها ده تا واحد خالی هم دا ...

خب برای عقد ک نمیتونن ی خونه دیگه جدا باشن

بعد عروسی میرن خونه خودشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طفلی عروسی که به مادرشوهر نزدیکه انشاالله شما هم باشرایط زن داداشت ومادرشوهری شبیه مادرت داشته باشی

چقده عقده ای هستی تو بدبخت

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اصلا عروس نباید جز سلام خدافظ با مادرشوهر صحبت کنه. اینجوری درگیری پیش نمیاد.من نمیدونم دوتا غریبه چ ...

واا چ طرز فکرایی! آدم تعجب میکنه

والا ما اینطور نیستیم ک عروس و خانواده شوهر غریبه باشن

ما هوای همو داریم

و خب این طبیعی هست ک ی وقتایی ی دلخوری هایی پیش بیاد  مگه بین مادر و دختر هیچوقت دلخوری نمیشه؟

حآلا اونطوری هم داد و هوار راه ننداختنولی خب صداشونو میشد قشنگ شنید. البته اینم بگم زنداداشم حالت عا ...

بعد ازدواج آدم نمیوتونه و نباید هر طور راحته رفتار کنه.

از الان سر هیچ و پوچ میره تو قیافه مامان طفلکیت حرص بخوره بعدها واویلا داره.

به مامانت بگو اصلا وقتی میبینی تو قیافطت برو خودت نیار انگار ناراحتیش رو نمیبینی اصلا.

اینجوری یاد میگیره برای هر چیزی داستان درست نکنه.

طفلک مامانت.

عروسای دیگتون هم از شهر خودتون هستن؟اونا رابطشون با مادرتون چطوره؟البته ازدواج با آدمای شهرای دیگه و ...

ن زنداداشم اولم همسایمونه

سر اونم ی دعواهایی داشتیم البته اون داستانش کلا فرق می‌کرد.. اونجا بیشتر دعوا بین داداش و زنداداشم بود

پول اجاره خونه طبقه پایینتونو بدید به داداشت بره جای دیگه خونه اجاره کنه چشم این دو نفر هر روز تو چش ...

اینا عقدن کجا تو عقد میرن خونه اجاره میکنن عروس خانم دلش خونه جدا میخواد بره برا خودش بگیره

عزیزم من خیلی کم‌سن‌وسال نیستم که هیجانی و به خاطر دفاع از عروس این مطلبو بگم، اما با اینکه دقیق نگف ...

آره منم ب مامانم گفتم ول کن ی مدت بگذره همه جی اوکی میشه🥲

چند وقت پیش برادرم یه گوشی گرون‌قیمت برای خانمش خرید. گوشی مامانم مشکلی داشت و زنداداشم با اینکه گوش ...

آخه عزیزم💔

شماهم خیلی خواهرشوهر منطقی ای بودی ک ب مامانت رفتار اشتباهش گفتی

فکر کنم شخصیت مادر اسی مثل خاله من باشه ادمی که خود بزرگ پنداری داره نمیتونه سرسنگین یا رسمی بودن رو ...

ن عزیزم

مامانم دوست داره با عروسش رفیق و صمیمی باشه خودش از روز اول گفت من مادرشوهرت نیستم من رفیقتم

استار عزیزم به مامانت از طرف من در نقش یک عروس بگو اول اینکه خوبه اگر ناراحتی دارن با عروس با هم حل ...

آخه عزیزم💔آره واقعا اختلاف اخلاقی ها آدمو خسته میکنی درحالیکه ک هیج طرف تقصیری ندارن

داری میگی وقتی میره نمیگی کلا رفته طبقه ی پایین مادرشوهر را مکان کرده باشهچه پزشک باشی چه خونه د ...

من متوجه حرفش شدم. اما اگر دختر خودم هم همچین ادایی دربیاره که بدبخت یک زن تو اون سن منتظر بمونه تا بره بفهمه چشه بهش همینو میگفتم. مادر شوهری که دلخوری عروسش براش مهمه اینکار رو میکنه. گاهی آدم باید رانشناسیش خیلی قوی باشه که علت بعضی رفتارا رو بفهمه از رو جنگ نیست و پشتش دوست داشتنه.

عزت نفس با غد بودن و جهالت خیلی فرق داره.

متاسفانه داریم همه چیز رو با هم غاطی میکنیم.