2777
2789
نمیدونم والابخدا هردوشون خیلی خوبن ولی سر اختلافات اخلاقی از هم دلخورن

عزیزم من خیلی کم‌سن‌وسال نیستم که هیجانی و به خاطر دفاع از عروس این مطلبو بگم، اما با اینکه دقیق نگفتی موضوع چیه، بهت میگم بیشتر مقصر مادرت هستن. مادری که سنش بالاتره، گرم و سرد چشیده‌س و قطعا تجریهٔ بیشتر داره و باید مادری، بزرگی و بزرگواری داشته باشه، اصلا نباید منتظر بمونه تا اون وقت شب بره مسئله و ناراحتی‌شو حل کنه. خب عروس سرسنگین باشن، چه اشکالی داره؟ هر دو دلخورن از هم، باید گذاشت که مدتی . زمان درستش میکنه. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چیز عجیب استپربازدید بودن تاپبک به اندازه ی کافی عجیب هست با این موضوع ولی عجیب تر این است که چق ...

خیلی ممنونم که اینا رو نوشتین واقعا گاهی دخترای شبیه من فکر میکنن همین که باکره برن سر خونه زندگی یا یسری شروط دیگه بزارن تمومه دیگه بعد عقد مهم نیست چه جوری باشی!!! 

برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

چند وقت پیش برادرم یه گوشی گرون‌قیمت برای خانمش خرید. گوشی مامانم مشکلی داشت و زنداداشم با اینکه گوشی قبلیش گوشی خوبی بود، لطف کرد و اون قبلیه رو داد به مادرم. پریروز گوشی جدید مامان ویروسی شده بود، مامانم جلوی زنداداشم گفت اه این چه گوشی آشغالیه.

خیلی ناراحت شدم. دیدم زنداداشم هم ناراحت شد ولی هیچی نگفت طفلک. بعدا به مامانم گفتم چرا اینجوری رفتار کرد؟

گاهی مامان‌ها یهو کارهایی میکنن آدم شاخ درمیاره!

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
طفلی عروسی که به مادرشوهر نزدیکه انشاالله شما هم باشرایط زن داداشت ومادرشوهری شبیه مادرت داشته باشی

چطور وقت میکنید اینقدر دلاتونو سیاه کنید؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
عزیزم من خیلی کم‌سن‌وسال نیستم که هیجانی و به خاطر دفاع از عروس این مطلبو بگم، اما با اینکه دقیق نگف ...

فکر کنم شخصیت مادر اسی مثل خاله من باشه ادمی که خود بزرگ پنداری داره نمیتونه سرسنگین یا رسمی بودن رو تحمل کنه من همیشه میگم خدا رو شکر خالم پسر نداره که مادرشوهر کسی بشه چون بعد یه مدت که دید من همینم و تعظیمش نمیکنم رفتارهای به شدت عقده ای پیدا کرد مثل خوب نشون دادن خودش و بد نشون دادن من 

برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

چقدر عجیب بود اون کامنت!

عقده ای بود از درون خودش یا مادرشوهر و خواهرشوهر خودش خلاصه که خطرناکه این قدر ادما دارن بد دل میشن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

استار عزیزم به مامانت از طرف من در نقش یک عروس بگو اول اینکه خوبه اگر ناراحتی دارن با عروس با هم حل کنن اما با احترام و دیگه خیلی مسائل و گنده نکنن

دوم اینکه اگر عروس اخلاقش اینه که مستقل باشه وارد حریمش نشن وگرنه کلا عروس زده میشه ازتون و فاصله میگیره هرکس اخلاقی داره بعضیا خوششون میاد مثلا بیشتر ناهارشام و ببرن خوه مادریا مادرشوهر خودشون حاضر آماده برن بخورن اما بعضیا از اینکه یکسره دورشون آدم باشه خسته میشن و رفت و آمد براشون حدی داره باید اختلافات و قبول کرد وگرنه میشه مثل من که انقدر مادرپدرشوهرم میگن بیاید بیاید خودشون هم سر هر کاری که میان شهر ما که یکساعت فاصله داریم دوتاچند روز میمونن که دیگه حالم از دیدنشون بد میشه 

طفلی عروسی که به مادرشوهر نزدیکه انشاالله شما هم باشرایط زن داداشت ومادرشوهری شبیه مادرت داشته باشی

برو بابا

مگه میدونی مشکل از کیه 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

چرا همه به کاربری که گفت انشالله مادرشوهری مثل خودت داشته باشی واکنش نشون دادن ولی هیچکی به کاربری ک ...

ولی اون کاربری هم حرف بدی نزد ماها وقتی خواهرشوهر میشیم وظیفمونه بی طرف باشیم وگرنه اگه عروس زجر بدیم حقمونه مادرشوهری مثل مادرمون