2777
2789

اسی مثل خواهر شوهر منی اونم 18 سالش هست اصلا دخالت نمیکرد اما خواهر بزرگش اتیش پاره فتنه گر بود 

اون کوچیکه خیلی مظلوم بود اصلا کاری با من نداشت تو دعوا های منو و مامانشم دخالت نمیکرد 

هر چند این اواخر با هم دعوا کردیم اما بازم دوسش دارم مقصر دعوا اون بود

چه تاپیک عجیبیدختری دانشجوی راه دور اول عقد می کنه بعد شاغل میشهبعد میره زیر خونه ی مادرشوهر اول حا ...

دانشجویی که فارغ التحصیل بشه بعد همونجا درسش تموم شد استخدام بشه عجیبه؟؟؟کجاش عجیبه صدها مورد مشابه وجود داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم تقصیر مادرته زیادی پیله کرده بهش

چون گفتی دختره مستقلع ولی اینجا هر کی تحت نظرخونواده کارا رو انجام میدن

شاید مادرت ناخواسته داره رفتارهای وابسته گونه مادر دختری پیاده میکنه و باعث شده اون عروسه اذیت بشه

اینکه رفت و دعوا شد کار رو بدتر میکنه بگو فاصله رو بیشتر کنید دوری و دوستی گل

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
طفلی عروسی که به مادرشوهر نزدیکه انشاالله شما هم باشرایط زن داداشت ومادرشوهری شبیه مادرت داشته باشی

فازت چیه؟  تقصیر این چیه واقعا ادم از بدی یه سری ادما میمونه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1995789

طفلی عروسی که به مادرشوهر نزدیکه انشاالله شما هم باشرایط زن داداشت ومادرشوهری شبیه مادرت داشته باشی

چقد زشت حرف میزنی 

بنده خدا کلا بی طرفه 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

کاش دخترای امروز یکم گذشت و آرامششون بیشتر بود. 

شاید حق هم با اون باشه اما بلند کردن صدا رو مادری که خونش رو داده عروسش که تو عقد راحت باشه به هر دلیلی خیلی دور از ادبه

۱۵صفحه خوندم فقط گفتی سر یچیزی ناراحت بودن ، خب اون یه چیزو بگو لامصب 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
حس میکنم تقصیر مادرته زیادی پیله کرده بهشچون گفتی دختره مستقلع ولی اینجا هر کی تحت نظرخونواده کارا ر ...

چون مستقله باید صداش رو بزاره رو سرش آبروی یک خانواده رو ببره تو محل!!! 

یعنی اونایی که پزشکن یا پولدارتر از مادر شوهرن پس حق دا ن بزنن تو گوش مادر شوهر که یکوقت بهش نگن بالا چشمت ابرو هست!!!

خواهرم پزشکه و درامدش از همسرش بیشتره اما وقتی میره خونه مادر شوهرش اونقد مودب آروم و متین رفتار میکنه و با همه ی حسادت و بیشعوری مادر شوهرش یکبار هم بهش تو نگفته چه رسد به داد و بیداد.

چون مستقله باید صداش رو بزاره رو سرش آبروی یک خانواده رو ببره تو محل!!! یعنی اونایی که پزشکن یا پولد ...

وااا حالا خوبه مادر اسی رفتع دعوا ها

تو از کجا میدونی کی صداش بالا رفته؟!

چرا اینقدر ترسناکی

من اصلا گفتم چون مستقلع باید صداشو بالا ببره؟!

چ حرفا

!!!! ادب و شخصیتت مشخصه و من بحثی با شما ندارم.

والا شما فکر کنم قرصاتونو نخوردین وگرنه من اصلا بی احترامی نکردم...

لطفا قرصاتونو سر وقت بخورید 

اسی جان ناراحت نشو 

ولی با توجه به اینکه تاپیکاتو خوندم من حس میکنم مقصر مادرته 

البته بازم قضاوت نمیکنم ولی شما چون مادرته و دوسش داری نمیتونی اخلاق های بدشو ببینی 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

حس میکنم تقصیر مادرته زیادی پیله کرده بهشچون گفتی دختره مستقلع ولی اینجا هر کی تحت نظرخونواده کارا ر ...

آره دقیقا منم همین حسو دارم 

تازه تاپیکای قبلیشو بخونی متوجه اخلاق مادرش میشی 

چون مادرشه نمیتونه اخلاقای بدشو ببینه 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

همه چیز عجیب استپربازدید بودن تاپبک به اندازه ی کافی عجیب هست با این موضوع ولی عجیب تر این است که چق ...

تاپیک عجیب نیست 

شما عجیبی ک ب فرهنگ های متفاوت دقت نمیکنی 

از اون گذشته چرا عجیبه اینا؟

چرا بی کس وکار؟

حالا رفته طبقه پایین بدون هزینه و راحت برای سرکار رفتن چیش بده؟

خواهر خوانده خودم دقیقا همین شرایط رو داشت 

سال آخر دانشگاه بود ازدواج کرد با مدارک ازدواج تو شهر دامادمون ک قرار بود اونجا زندگی کنن کارش رو منتقل و شروع کرد و از همون دو ماه بعد عقد با دامادمون پایین مادرشوهرش اینا زندگی کردن 

ن بی کس و کار بود ن بدبخت و ن عجیب!!!!