2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کدوم خانواده؟ اگ برادر شخصی بمیره اون خاتواده خواهر هم میندازن دور؟ ن. چون ی خانوادناگ کسی از همسرش ...

فک میکنم خانواده همسرت آدمای خوبی نیستن ک همچین تفکری داری 

ما بحث داشتیم کینه نشده 

حوصله نداشتم گفتم ی وقت دیگ بیاید مشکلی نبوده 

زایمان کردم خانواده همسرم بهم رسیدگی کردن و خیلی چیزای دیگ

شاید کسایی ک شما باهاشون طرف حسابین،این ذهنیت رو واستون بوجود آوردن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چرا همه به کاربری که گفت انشالله مادرشوهری مثل خودت داشته باشی واکنش نشون دادن ولی هیچکی به کاربری ک ...

عزیزم نمیدونم چرا شما ها همتون اومدین با حکم صد در صدی قضاوت کردین درحالیکه اصلا از یک صدم ماجرا هم خبر ندارین

تا صفحه ۶ خوندمفقط خواستم بگم با این سن کمت واقعا خیلی با درک و شعوری.آفرین به مادر و پدرت بخاطر ترب ...

مرسی عزیزم💙

برای دو خط پایانی خیلی موافقمممم انشاللله در راهه با اسب سفید😁

عاشق خونسردی و ارامشت شدم اسی خیلی خوبی تو.😍♥🌱میگه یکم وایسادم سردم شدم‌ اومدم خونه ریلکس 😂😍

تازه بعدش گرفتم خوابیدم مامانم ک اومد بابلا حتی چیزی ازش نپرسیدم خواب بودم😁 ایما باعث شدن صبح نتونستم زود پا شم واسه درس😭😭

تا همینجا خوندم اسی ولی اینهمه کامنت گرفتی و نگفتی دلیل دلخوریشون از هم چیه تو بگو نگران نباش ما قول ...

وااای میدونی فک نمیکردم ی روز ی تاپیکی بزنم آنقدر پربازدید بشه😂😁

الان اتفاقا بیشتر میترسم چون زنداداشم هم با نینی سایت آشنائه یکدفعه همه اطلاعات رو بدم ی وقت نبینه🥲