2777
2789

تا صفحه ۶ خوندم

فقط خواستم بگم با این سن کمت واقعا خیلی با درک و شعوری.

آفرین به مادر و پدرت بخاطر تربیت همچین فرزندی.

ان شاالله زودی باهم اکی میشن.

امیدوارم شما هم یه همسر منطقی، عاقل، مهربان، خوشتیپ و ثروتمند قسمتت بشه💝💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش همه خواهر شوهرا ذات تورو داشتن عزیز دل 

کاش همه بفهمن دردسر انداختن تو زندگی بقیه سودی براشون نداره لعن ونفرین پشت سرشون میگیره 

کاش من زودتر میفهمیدم دوست نیستن کاش انقد ساده نبودم 

من از خودامه مادرشوهرم شبیه مامانم باشهخودن هم شبیه زنداداشم باشمهردوشون ماهن و هردوشون دوست دارم.. ...

از صحبتات فهمیدم یه دختر عاقل و صبور و با ادب و مهربونی

یه دختر ایدآل

خدا حفظت کنه گل دختر

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
خخخ😁 ن بخدا اگه بود میگفتم مامانمهآخه مامانم هم ناراحته اونم ناراحته دلم میسوزه.. مامانم دلش میخاد ...

خوبه باز داداشت وحشی نشد زنشو ضایع کنه. طرف مادرش بگیره. الان شوهر من بود میگفت فردا برو عذرخواهی کن.

سلام بچه ها... اگر دنبال لباس راحتی نخ و پنبه با کیفیت بسیار عالی و قیمت مناسب هستید حتما بهمون سر بزنید برای دیدن نمونه های بیشتر فقط کافیه کلمه سنجاق 🧷 رو در گوگل سرچ کنید و‌ بیایید تو سایتمون و به راحتی سفارشتونو ثبت کنید🌸🌿

هم مامانت بی سیاسته هم عروس بچگونه رفتار میکنه .دوره عقد دیگه باید خوب باشی شده در ظاهر با مادرشوهر دیگه اخم و تخم معنی نداره یا یه مدت برگردی خونه پدرت .

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
هم مامانت بی سیاسته هم عروس بچگونه رفتار میکنه .دوره عقد دیگه باید خوب باشی شده در ظاهر با مادرشوهر ...

همه چیز عجیب است

پربازدید بودن تاپبک به اندازه ی کافی عجیب هست با این موضوع 

ولی عجیب تر این است که چقدر پدر و   مادر عروس خنثی بودن که اجازه دادن پسر مردم منطقه ی محل خدمت  دخترشون را درست کنه بیاره  شهر خودشون 

و عجیب تر اینکه اجازه دادن توی عقد دخترشون ساک جمع کنه بره شهر پسر مردم هم ‌کار کنه هم توی خونه ی مادرشوهر ساکن بشه 

طفلی چه عروس بی کس و کاری 

با این خانواده دیگه به دشمن احتیاج نداره

باز مادر اسی تا دیر وقت منتظر مونده که عروس را خفت گیری کنه و بگه عشقم بیا با هم دوست باشیم

توی فامیل ما هم یک دختر روز بعد از خواستگاری رفتن عقد محضری بعد ساک و چمدون جمع کرد کلا اسباب کشی کرد رفت خونه ی مادرشوهرش ولی طبقه ی بالا 

چرا برای دختراشون  ارزش قائل نیستن؟؟؟

یعنی از پسر و خانواده ی پسر به یک اشاره  

از خانواده ی دختر به سر دویدن