2777
2789
طفلی عروسی که به مادرشوهر نزدیکه انشاالله شما هم باشرایط زن داداشت ومادرشوهری شبیه مادرت داشته باشی

نامهربونی تا کجا

این دختره اگه بد بود میرفت از گیسا زن داداش میگرفت میگفت صداتو واسه مامانم بالا نبر

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
هیکی بابا سر چیزای الکیمیدونی زنداداشم امسال عقد کرد با داداشم و پایین خونه رو مستاجر ندادیم ک اینا ...

همین راحت شن خیلی ناراحتی میاره 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا الان فکر می کنی این دعاست یا نفرین ؟ خب اگر مادر خوبی ومادرشوهر خوبی چرا نباید دخترش رو به خان ...

خیلی حرف میزنی و تو مخی

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
والا بااون حرص و کینه ای ک تو کامنت گذاشتی بعید میدونم راست بگی درضمن صحبتت مثل دختر بچه های ۱۴ سالس ...

نه اتفاقا مثل زنای جامعه نگشته و خاله خانباجی حرف میزنه.

هی به همه میگه ببین برای تو دعاست یا نفرین؟😂

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
غلط کرده برو بزن دهنش پر خون شه یاد بگیره چجوری با مادر صحبت کنه

بیچاره عروستون

البته خواهرشوهر کسی نیست بخواد دست رو عروس بلند کنه خودم به شخصه دستشو میشکنم ولی رو خودت کار کن شاید تقصیره عروس نباشه.مادرشوهرا زیادی رو اعصابن

قوی تر از دیروز💙🦋
تاپیک عجیب نیست شما عجیبی ک ب فرهنگ های متفاوت دقت نمیکنی از اون گذشته چرا عجیبه اینا؟چرا بی کس وکار ...

خوبه نتیجه ی چنین فرهنگ متفاوتی تیتر تاپیک هم هست

مادرشوهر  یک نصف شب بیدار مونده تا بره پاچه ی عروسش را بگیره  ، نتیجه ی چتر شدن خونه ی مردم   و داماد هم احتمالا مثل ماست داره تماشا می کنه  ، من کاری با فرهنگ مردم ندارم  نتیجه را دیدم  و گفتم . یعنی میگی اتفاقی همین یک بار بحثشون شده ، خیر میگه با مادرم سر سنگین بوده مادرم یک نصف شب به قصد دلجویی رفته و دعوا شده  .  برای همین گفتم کاش دخترهامون عزت نفس داشته باشن و نرن چتر بشن خونه ی مادرشوهر  تا پاییده  نشن

توی یه ساختمان بودن خیلی بده😭

دختر جووون تجریه نداره که  ، وظیفه ی پدر و مادر دختر هست به خصوص دوران عقد که دوران آشنایی هست  دختر را نفرستن بره  خونه ی مادرشوهر.      جرم نیست  ولی نشونه ی بی کلاسیه 

دوران عقد بهتره گاهی داماد دعوت  بشه بره خونه ی پدرخانم.

تو این حالت چند درصد احتمال دعوا هست؟؟؟؟ خانواده ی دختر آتیش کردن تو لونه ی زنبور 

کاش دخترای امروز یکم گذشت و آرامششون بیشتر بود. شاید حق هم با اون باشه اما بلند کردن صدا رو مادری که ...

پنیر مجانی فقط تو  تله ی موش هست عزیزم  

کاش آدم ها برای هر چیز رایگان ک مفتی عزت نفسشون را زیر سوال نبرن ، ننگ این خونه دادن همیشه مثل یک داغ رو پیشونی عروس می مونه

چون مستقله باید صداش رو بزاره رو سرش آبروی یک خانواده رو ببره تو محل!!! یعنی اونایی که پزشکن یا پولد ...

داری  میگی  وقتی میره 

نمیگی کلا رفته طبقه ی پایین  مادرشوهر  را مکان کرده باشه

چه پزشک باشی چه خونه دار چه هر شغلی باید عزت نفس داشته باشی  

بزرگترین اشتباه اینه که عروس بیاد کنار خونه ی خانواده شوهر .... 

اگه خانواده ها ده تا واحد خالی هم داشته باشن بازم اشتباهه ...

اگه میخوان حمایت کنن بهتره پول بدن پسرشون بره بیرون خونه بگیره ...دوری و دوستی  تمام 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

واقعا به شخصیت آدما ربط داره

من تو ساختمون مشترک با مادر شوهرمینا زندگی میکنم. سه چهار باری با یکی از خواهرشوهرام بحثم شد تقریبا دعوا، خیلی بد بود. الان پنج ساله که اون رفته، من همینجام و مادرشوهر و یه خواهر شوهر دیگم هستن، تو این پنج سال یه تو به همدیگه نگفتیم

طفلی عروسی که به مادرشوهر نزدیکه انشاالله شما هم باشرایط زن داداشت ومادرشوهری شبیه مادرت داشته باشی

وااااا به ایشون چه ارتباطی داره 

چرا انقد بعضیا بی منطق هستن🤷‍♀️

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)