2777
2789
همه خوب و عالی مادرت فرشته زنداداش حوری بهشتی برادر خوب که تلاش کرده روابط عالی باشهتهش شده دعوا س ...

واا مگه مریضم دروغ بگم؟

اصلا اگه باور نداری لازم نیست بیایی بخونی

دو تا آدم فرشته هم کنار هم باشن ب ه حال آدمن اختلاف اخلاقی دارن و همین میشه دلیل دلخوری

ساعت یک شب هم ب خاطر اینه ک زنداداشم بیرون بوده دیروقت اومده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه امسال مشغول ب کار شده.. تاحالا دانشگاه بود

چه تاپیک عجیبی

دختری دانشجوی راه دور 

اول عقد می کنه  

بعد شاغل میشه

بعد میره زیر خونه ی مادرشوهر 

اول حامی عروس تون بودم

الآن خوشم نیومد 

چه بی اتیکت است.

اگه کارمند است بره با برادرت جا بگیرن موقتی 

چرا بره اون زیر

که شما هم اونا را بپاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا باید برهاینا عادت دارن دیروقت بخوابن😁

علت اینکه من با وجود اونهمه اتاق خالی خونه ی مادرشوهرم نمی رفتم همین جمله ای بود که الآن گفتی 

درآوردن آمار خواب و بیداری آدم

و بقیه ی مسائل 

اون هم اول زندگی 

چه تاپیک عجیبیدختری دانشجوی راه دور اول عقد می کنه بعد شاغل میشهبعد میره زیر خونه ی مادرشوهر اول حا ...

میشه بگی تو عقد زیر یه سقف بودن اشتباهه؟ اگه از نظرت رابطه هم اشتباهه البته 

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید
چه تاپیک عجیبیدختری دانشجوی راه دور اول عقد می کنه بعد شاغل میشهبعد میره زیر خونه ی مادرشوهر اول حا ...

وااای چرا اینطوری میکنین

اصلا نمیخاد بخونین تامیکمو.. مگه مریضم دروغ بگم

ببین من زنداداشم دانشجوی سال آخر فرهنگیان بود داداشم از توی دانشگاه پیداش کرد.. یعنی ب واسطه ی خانم.. بعد ک عقد کردن زنداداشم امسال باید میرفت مدرسه و کار می‌کرد..  محل کارش ی جای دور بود جایی ک ن به ما نزدیک بود ن ب خانوه خودشون

داداشم واسش انتقالی گرفت و اومد ی مدرسه توی شهر ما

و الانم پیش ما زندگی میکنن چون عقدن.. والا ما رسم نداریم کسایی ک عقدن جدا زندگی کنن اونطوری داداشم خودش خونه داره ک مستاجر داده تا بعد عروسی برن اونجا زندگی کنن

کجاش عجیب بود؟

به نظرم حالا تقصیر هرکی بوده مادرت باید یکم صبوری میکرد فردا یا خودش میرف پایین یا عروستونو دعوت میکرد بالا با خوش رویی صحبت میکردن باهم الان جفتشون خستن من با پشه رو پنجره هم دعوام میشه الان 

نصفه شب که وقت صحبت کردن نیست

علت اینکه من با وجود اونهمه اتاق خالی خونه ی مادرشوهرم نمی رفتم همین جمله ای بود که الآن گفتی درآورد ...

خب آره خودم هم موافق باهم بودن نیستم

ولی خب وقتی یکجا هستیم باید اینا رو هم بپذیریم دیگه

قطعا برای من هم مشکلاتی ب وجود میاد ک باید بپذیرم فقط برای اونا نیست

میشه بگی تو عقد زیر یه سقف بودن اشتباهه؟ اگه از نظرت رابطه هم اشتباهه البته

زیر سقف  بودن اشتباه نیست 

زیر  واحد مادرشوهر بودن اشتباهه

رابطه یک چیز فرهنگی است و توی هر شهر  و روستایی یک جور است. بعضی فرهنگ ها بد می دونن  بعضی ها نه اوکیه

به نظرم حالا تقصیر هرکی بوده مادرت باید یکم صبوری میکرد فردا یا خودش میرف پایین یا عروستونو دعوت میک ...

چند روز منتظر بود زنداداشم چون ناراحته خیلی بالا نمیاد مامانم هم خونه نبود بعد الان تازه پیداش کرد😁

البته منم گفتم ول کن بعد چند وقت خوب میشین ولی خب گوش نکرد

میشه بگی تو عقد زیر یه سقف بودن اشتباهه؟ اگه از نظرت رابطه هم اشتباهه البته

ماهم رسم نداریم دختر پسر موقع عقد باهم بمونن حتی شبم اجازه ندارن پیش هم بمونن 

ولی خب شرایط خانواده اسی متفاوته