2777
2789
عنوان

خدا منوبکشه از دست دخترمم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 35 پست
منم دخترم سه سالشه همینی که گفتی حتی معذرت می‌خوام دسشویی حموم هم همرام میاد

از منم همینه باورت میشه تا حالا حموم درست حسابی نرفتم 

حسرت غذا خوردن تو دلم موتده فقط ی چی میخورم ک معدم پر باشع ن خوابی ن خوراکی ن تفریحیه

🔹این دستور از یکی از اساتیدم است که شاگرد آیت الله حسن زاده و آیت الله بهجت بوده اند، و اکثر شما ایشان را میشناسید.. بگذریم.

🔸گریه های بی علت،  عصبانیت های بی علت در کودکان و نوزدان و خردسالان

🔹با وضو در وقت پاکی، روی کاغذ سفید بی خط با جوهر ایرانی یا پاک، مثلا خودکار ساخت ایران

🔹آیه ١۴ سوره کهف نوشته شود و داخل بالش بچه گذاشته شود یا به بازوی بچه بسته شود..ان شاء الله مؤثر واقع است.

برای بچه من موثر بود

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از منم همینه باورت میشه تا حالا حموم درست حسابی نرفتم حسرت غذا خوردن تو دلم موتده فقط ی چی میخورم ک ...

شبم تاصبح بایدروپام باشه آروم آروم میزارمش تورخت خوابش بخدانفسمم حبس میکنم که بیذارنشه

چی بگم پس ی چیز مشترکه

اون الان قاطیه بگو بچس .خوب میشه.خودتو اذیت نکن.همه بچه هام همینن.این نشون میده بچه سالمی داری خداتو شکر کن.خیلیا کلی دوا درمون میکنن بچشون نمیشه.چشم به هم بزنی بزرگ میشه به این روزات میخندی.

کارهای خونه داری رو یا با شوهرت تقسیم کن یا کارگر بگیر روان خودت و بچه ت از همه چیز مهم تره اگر هیچ کدوم نمیشه هم استاندارد های خودت رو از تمیزی و پذیرایی از مهمون تغییر بده 

تا دو سالگی نیاز های اساسی بچه باید به سرعت برطرف بشه تا بهش احساس امن بودن دنیا منتقل بشه نیاز های اساسیش رو به سرعت رفع کن از میزان لجبازیش کم میشه 

نیاز اساسی بچه نیاز به خواب خوب و غذای خوب و بازی و امنیت و محبت و تجربه چیزای مختلفه اولویت رو بذار روی نیاز هاش 

بچه ت میخوای آروم باشه بکن نکن هات رو صفر کن خوابشو هم میخوای تنظیم کنی روتین خواب ایجاد کن مثلا روتین خواب پسر من اینه جیش مسواک قلقلک قصه بوس لالا اینو با شعر بخون براش اوایل میشه بازی بعد میشه روتین 

شعر رو با مزه بخون مشتاقش کن خودش هم تکرار کنه 

میتونی چیزای دیگه هم که دوست داره و به آرامش قبل خوابش کمک می‌کنه اضافه کنی یا مواردی که نمیتونی رو حذف کنی ولی یه روتین ایجاد کن که هر شب انجامش بدی یک ساعت مونده به تایم خواب همیشگیش، خاموشی بزن و روتین رو انجام بده ساعت خوابش میاد جلوتر فردا یک ربع زود تر از تایمی که امشب می‌خوابه خاموشی بزن همینطوری یک ربع یک ربع ساعت خوابش رو می‌کشی عقب 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁