2777
2789
عنوان

چطور رابطه ای که خودم برگشتم رو تموم کنم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 69 پست
خداکنه از زندگیم بره🥲

سلام ملیکا جان،ببخشی عزیزم، این آقاپسر خیلی وقته از زنده گی ات رفته ولی تو نرفتی تاهنوز فکرت باهاش هست، مطمئن باش اون دیگه بهت حسی نداره اصلا ناممکن هستش این دوسال با کسی دیگه نباشه.. اونم پسر ها🤕☹️

بذار بگه. اینطوری غرورتم حفظ میشهچون با این رفتارش لیاقتش همینهمهم حال خودته، اولویت خودتی. مطمئن با ...

درسته🥲قشنگ گفتی

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگوخیلی دوستانه نه با دعوا و... بگو دوست دارم دوستانه این موضوع حل بشه بگو اگه کسی توی زندگیت هس ...

خیلی سیاست داره

امیدوارم راستشو بگه

سلام ملیکا جان،ببخشی عزیزم، این آقاپسر خیلی وقته از زنده گی ات رفته ولی تو نرفتی تاهنوز فکرت باهاش ه ...

سلام عزیزم

حس خودمم همینه

اشتباه بدی کدوم ک برگشتم...

وقتی بهم میگه نمیوااستم دلتو بشکنم که جوابتو دادم 

وقتی دیر سین میزنه 

کوتاه جوابمو میده

یعنی نمیخواد 

ملیکا چرا یه قرار نمیزارین حضوری صحبت کنین؟ تو چت هیچی مشخص نیست و ادم نمیتونه احساسشو خوب ابراز کنه و احساس طرف مقابلو متوجه بشه

اما حضوری چشمای طرفو که ببینی میتونی خیلی چیزا متوجه شی! باید زودتر از اینا ازش میپرسیدی که کسی تو زندگیشه یا نه،بهش بگو اگه کسی تو زندگیته دوس ندارم من ناخواسته نفر سوم رابطتون باشم و دل اون دخترو بشکنم

سلام ملیکا جان،ببخشی عزیزم، این آقاپسر خیلی وقته از زنده گی ات رفته ولی تو نرفتی تاهنوز فکرت باهاش ه ...

منم تقریبا بعد ۲سال با اکسم صحبت کردم قسم خورد که این دوسال با جنس مونث جماعت حتی چت هم نکرده قسمتی سختیم خورد هیچ وقتم دروغ نشنیدم ازش اما واقعا برام عجیبه ۲سال با کسی تو رابطه نرفته!

ملیکا تو هم کات نکنی باهاش، همین جوری کم کم کات میشین و ارتباطتون تموم میشه.

من هنوزم معتقدم بهترین کیس برای تو همون خواستگارت بود که خیلی پیگیرت بود🥲🥲

ولی سخت ترین جای زندگی اونجاست که آدم دلش واسه خودش تنگ میشه و گریه میکنه...‌‌《من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست》

ملیکا چرا یه قرار نمیزارین حضوری صحبت کنین؟ تو چت هیچی مشخص نیست و ادم نمیتونه احساسشو خوب ابراز کنه ...

همینطوریش چیزای ک پیش اومده به مامانم گفتم  میگه اصلا اون محمد قبلی نیست دیگه حتی جوابشو نده🤦🏻‍♀️ اگر بفهمه میخوام برم ببینمش ناراحت میشه

ازش پرسیدم  کسی تو زندگیته خیییلی طفره رفت

یا گفت قیافم به اینای ک تو رابطن میخوره؟

یا گفت خداروشکر به قیافم میاد تو رابطه باشم

و همینطوری با شوخی جواب داد

ملیکا تو هم کات نکنی باهاش، همین جوری کم کم کات میشین و ارتباطتون تموم میشه.من هنوزم معتقدم بهترین ک ...

نه🥲اصلا حسی به اون آدم نداشتم

این جز طبیعیت انسانه ک  کسی که ازت خوشش میاد  بدت میاد

کسی که خودت خوشت میاد اون  بدش میاد 

چی گفتم اصلا😂🤦🏻‍♀️امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم نصف شبی😂😂🤦🏻‍♀️

عزیزم چه دختر خوبی هستی که ناراحت شدن مامانت انقد مهمه برات🥲❤️من بودم تو این شرایط به نظر مامانم فک ...

نه برام مهنه🥲

امشبم گفت دیگه خوشم نمیاد باهاش صحبت کنی

ساعت ۱۲ و نیم پیام داده جوابشو ندادم هنوز

دختر حرف گوش کنی هستم🤭😂🤦🏻‍♀️