عمم. الان هفتاد و خورده ای داره. قیافه ی آشواریا رای با آرایش و گریم دیدی؟؟؟؟؟قیافه ی معمولیش مثل با گریم و آرایش آشواریا هست. یه بار رفته دبیرستان پسرونه ی نوه هایش. پسرها به نوه هایش گفتند جوووووون عجب مامان بزرگ جیگری دارید.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یه حرفایی میزنیدشاخ درمیارم.این چیه مدکردین که مردای ایرانی بوروسفیددوس دارن.هرکس یه سلیقه ای داره.بنده یه خانم سبزه پشمالوبودم وبعد16سال شوهرم میپرستم.خودمم تعجب میکنم ازچی من خوشش اومده😄
یه خانوم قدبلند بین ۱۷۰تا۱۷۵ بود لاغر نبود ولی اضافه وزنم نداشت و خوش هیکل بود .پوستش سفید ،چشمای درشت و کشیده سبز ،ابروهای پهن و نچرال کشیده ،بینی عروسکی و کوچیک (عملی هم نبود) ،لبهای خوش فرم و خوشرنگ صورتی نه خیلی بزرگ نه خیلی باریک ،گونه های برجسته و موهاشم خرمایی بود ...زیباترین آدمی بود که دیدم هزارماشاالله
اینجا چقدر خودشیفته زیاده. حالا مطمئن باش همینا که خودشون رو از همه زیباتر می بینند و از خود تعریف می کنند از همه زشت ترند به خدا. یه سری هم ندیده باور می کنند.