2777
2789

عمم. الان هفتاد و خورده ای داره. قیافه ی آشواریا رای با آرایش و گریم دیدی؟؟؟؟؟قیافه ی معمولیش مثل با گریم و آرایش آشواریا هست. یه بار رفته دبیرستان پسرونه ی نوه هایش. پسرها به نوه هایش گفتند جوووووون عجب مامان بزرگ جیگری دارید.

خیییییلی هم مومنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه حرفایی میزنیدشاخ درمیارم.این چیه مدکردین که مردای ایرانی بوروسفیددوس دارن.هرکس یه سلیقه ای داره.بنده یه خانم سبزه پشمالوبودم وبعد16سال شوهرم میپرستم.خودمم تعجب میکنم ازچی من خوشش اومده😄

من از قیافه های جدید که همه شبیه همن....لب شتری

گونه بادکنکی

دماغ بریده....زاویه فک ........بیزااااارم

ولله بالله هیییچ کسی از این قیافه خوشش نمیاد نکنیییییییید

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم

توی ایران خوشگل واقعی خیلی کم دیدم واقعا چون اکثرا فیک و عملی هستن. خوشگل ترین زن دنیا جوونی های هنرپیشه چارلیز ترون به نظر من

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

یه خانوم قدبلند بین ۱۷۰تا۱۷۵ بود لاغر نبود ولی اضافه وزنم نداشت و خوش هیکل بود .پوستش سفید ،چشمای درشت و کشیده سبز ،ابروهای پهن و نچرال کشیده ،بینی عروسکی و کوچیک (عملی هم نبود) ،لبهای خوش فرم و خوشرنگ صورتی نه خیلی بزرگ نه خیلی باریک ،گونه های برجسته و موهاشم خرمایی بود ...زیباترین آدمی بود که دیدم هزارماشاالله 

اینجا چقدر خودشیفته زیاده.  حالا مطمئن باش همینا که خودشون رو از همه زیباتر می بینند و از خود تعریف می کنند از همه زشت ترند به خدا.    یه سری هم ندیده باور می کنند. 

ولی من خودم از چهره" گلوریا هاردی" خیلی خوشم میاد 

اینجا چقدر خودشیفته زیاده. حالا مطمئن باش همینا که خودشون رو از همه زیباتر می بینند و از خود تعریف ...

اتفاقا کسی که از خودش تعریف میکنه تو واقعیت شبیه گودزیلاس😅

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊