2777
2789
عزیزم اعتماد به نفستو ببر بالاتر😘 همه ی آدم ها زیبان🤍

چشم عزیز دلم دیگه این دختر دایی ما سطح توقعات برد بالا 😂😂 راضیم ب رضای خدا بچه انقد خوشکل بود اما پدرش معتاد و ازدواج عجولانه کرد 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

ی  دختری بود ک چشماش موهاش عسلی بود

ابروهاشم قهوه ای

ی بینی گوشتی کوچیک داشت

لباشم قلوه ای بود

دو طرف لپشم چال داشت

کمی کک ومک رو بینی گونه هاش داشت

پوستشم شدید سفید بود

کلا چهرش درعین زیبایی ی ارامش خاصی داشت

صداشم بشدتت ناززز بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه هم کلاسی تو دوران راهنمایی داشتیم به حدی زبیا بود نگاه بقیه آقایون رو وقتی میخاست سوار ماشین ...

تو سن بلوغ این بوده لعنتی ببین بعدا چی شده 

من شوعرم عکس راهنماییم دید گفت بهدا اینو قبلا میدیدم نمیکرفتمت🤣🤣🤣

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

اول مادرم

بعد خودم 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

یه نوشابه هم باز کن واسه خودت😂😂😂

که چی؟؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من موقعی دبیرستان و راهنمایی بودم..تو کل مدرسه معروف بودم به زیبایی...زنگ تفریح میامدن برای نگاه کردن من....همش خجالت می‌کشیدم...پووووووووووف بماند چرخ روزگار بعد از بیست سال چه بر سرم آورد...الان چهرم شکسته شده

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم