2777
2789
اینجا چقدر خودشیفته زیاده. حالا مطمئن باش همینا که خودشون رو از همه زیباتر می بینند و از خود تعریف ...

تزریق گونه داشته ؟؟گلوریا رو میگم!!چشماش ریزه ،لپاش گنده کرده به نظرم بد شده ...میخنده کلا چشماش بسته میشه با لپ هاش

عزیزم اگه خاستی میتونم پای درد دلت بشینم

مطمئن شم ک خانم هستین

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختره انجلینا

برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید عزیزانم🤍   به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

یه دختری تو دانشگاهمون دیدم یه دونه عمل رو صورتش نکرده کاملا نچرال ولی بحدی زیبایی اش نفس گیره آدم مات میمونه ،صورتش گرده گونه داره بینی اش هم باریکه ولی یه قوز داره روی بینی اش فرم چشم هاش هم تقریبا گرده لب هاش هم حجیم ولی متناسب با چهره اش ،یعنی هر وقت اینو میبینم فقط میگم فتبارک الله احسن الخالقین 

من خیلی خوشم اومد ازش

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂