2777
2789

من يك ماه رژيم گرفتم ٤ كيلو كم كردم ماه دوم استپ شدم حتي ١٠٠ گرم هم كم نكردم! بعد ميبينم طرف مياد ميگه من دو ماهه ٢٠ كم كردم!!

يعني استپ نشدين؟ خسته نشدين و ول نكردين؟ عوارض نداشتين؟ 

يكي بياد براي من توضيح بده دارم ديوونه ميشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تو دوماه بارژیم و ورزش ۱۵ کیلو کم کردم 

رژیمم حذف نون و برنج و شیرینی ماکارونی و میوه بود 

و هرروزم ورزش میکنم ماه دوم یه کم استپ داشتم اما در حد یک هفته ، ممکن نیست با رژیم و ورزشکم نکنی 

زندگیو زیادی سخت گرفتنبعدش به راحتی همش برمیگرده

👌👌معده اشون هم داغون میشه پوستشون هم شل میشه 

هر چیزی اصولی داره همین ماهی سه کیلو اوکی اونم با ورزش 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

80

ببین استپ وزنی ات با پروتئین بیشتر درست کن ،کربوهیدرات کم کن پروتئین بیشتر کن ،بعد سردی معده داری احتمالا اونم درمان کن کلی تو وزن تغییر میکنه،من مامانمو خودم لاغر کردم

👌👌معده اشون هم داغون میشه پوستشون هم شل میشه هر چیزی اصولی داره همین ماهی سه کیلو اوکی اونم با ورز ...

من دیگه استاد رژیم هستم با این وزن کم کردن نمیشه زندگی کرد 

همش میشه آه و حسرت 

الحمدلله رب العالمین ...