2777
2789
عنوان

چجوري بعضي ها دو ماهه 20 كيلو كم ميكنن

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 50 پست

دلیلش اینه ، تبلی و شکمو ، یخچالو باز میکنی ، هر چی هست میخوری ، موقع ناهار و شام جلوی خودت رو نمیگیری ، فکر کردی تو این دنیا هر چیزی به آسونی بدست میاد ، برای لاغری باید گرسنگی بکشی سختی بکشی غیر ممکنه نتیجش رو نبینی ، دیدی این زندانیها چقدر لاغر میشن ، چون اونجا به زوری بهشون گرسنگی میدن و اونا لاغر میشن ، 80 کیلو واسه یه زن خیلی بده از بدم بدتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خودتو میدی ؟اهل ورزش هستی ؟

اره شیر خودمو میدم اصلا شیشه شیر نمیگیره هر کاری میکنم،قبل بارداری هر روز ورزش و پیاده روی میکردم ،ولی الان از اخرای بارداری کمر درد مونده روم ،ورزش بدترش نمیکنه؟

پس چی میخوردی اونوقت ؟

تخم مرغ ابپز

سینه مرغ کبابی ابپز 

گوشت قرمز

سبزیجات 

هرچی پروتیین بیشتری داره

اگر میخواید لاغرشید هرچقدر پروتیین بالایی بخورید کتر کربوهیدرات بخورید لاغرمیشد 

نسبت به وزنت باید روزی ۱۲۰ الی ۱۵۰ واحد پروتیین دریافت کنی 

و ۲گرم هم نسب به وزنت کربوهیدرات یعنی اگر وزنت ۷۰ باشه باید ۱۴۰ گرم دریافت کنی که مجازی دوتا نون تست بخوری نه بیشتر و بقیش پروتیین و فیبربخوری اگر اینجوری بخوری لاغر میشی اگر همینو با ورزش و بدنسازی انجام بدی هم چربی سوزی میکنی هم عضله سازی 

عضله سازی هم که میدونید عصای پیری هست

اره شیر خودمو میدم اصلا شیشه شیر نمیگیره هر کاری میکنم،قبل بارداری هر روز ورزش و پیاده روی میکردم ،و ...

ببین شما نمیتونی رژیم لاغری بگیری ولی میتونی کمتر بخوری اونم نان برنج ماکارونی و فست فود و غذاهای چرب کیک شکلات و هله هوله تو خونه باید حرکات کششی سبک و آرام انجام بدی فقط،مراعات کن 

استخر خیلی خوبه بتونی بری فقط بعدش مراقب باش سرما نخوری 

اگه سزارین هم باشی که کلا تا ۶ ماه حرکات کششی نباید انجام بدی مخصوصا تو ناحیه شکم فقط همون پیاده روی سبک 

تعداد وعده های غذایی را بیشتر کن کمتر بخور 

غذاهای مقوی بخور و مایعات زیاد و میوه سبزی مغزیجات یادت نیست 

الحمدلله رب العالمین ...
دلیلش اینه ، تبلی و شکمو ، یخچالو باز میکنی ، هر چی هست میخوری ، موقع ناهار و شام جلوی خودت رو نمیگی ...

چقدر بي ادبي و بي شعوري 

مگه از مشكلات و شرايط من خبر داري كه به خودت اجازه ميدي هر چي از دهنت در اومد بگي؟! عقل و شعور نداري نبايد كسي رو قضاوت كني؟! حتما كسي تحقيرت كرده كه سعي ميكني با تحقير كردن ديگران عقده هاتو خالي كني 

متاسفم برات  

دلیلش اینه ، تبلی و شکمو ، یخچالو باز میکنی ، هر چی هست میخوری ، موقع ناهار و شام جلوی خودت رو نمیگی ...

خب اینجوری بهش انگیزه که نمیدی هیچ نا امید هم میشه مهربونتر هم میتونستی بگی عزیزم 

چطور استپ وزنی رو درست کنم؟ چیکارکمم

یک روز از ساعت هشت شب تا فرداش ۴بعدازظهر چیزی نخور بعدش یک عدد تخم مرغ ابپز و یک پیاله عدسی بخور

دوساعت بعد چیزی خواستی بخور ولی زیاده روی نکن از فرداش رژیمتو شروع کن 

از استپ درمیای

ممنون عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی برام ،اره سزارین هستم ،همینا رو رعایت میکنم

به سلامتی ان شاالله 

ولی چون شیر خودتو میدی سعی نکن به خودت فشار بیاری بعد از یکسالگی فرزند گلت ورزش میکنی کمتر میخوری فعالیت بیشتر میشه وزنت کمتر میشه

الحمدلله رب العالمین ...