2777
2789
عنوان

از نامزدم چند هفتست جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 38 پست
من توی یه رابطه ای بودم که همه رو اسمش قسم میخوردن از پاکی سر به زیر و به ظاهر همه چی تمومولی همینجو ...

گفت من الان حالم خوب نیست نمیتونم حال‌توام خوب کنم

حالا برگشت چجوری بهش بگم نمیخوام باز برگردیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگر واقعا منو میخواست دست دست نمیکرد

به حرف این خانوما گوش نده اینا فقط میخوان همه ازدواج کنن 

میدونم دوسش داری و خیلی سخته،من ۴ سال زندگیمو با این اشتباه گذروندم

تازه طرف تو شهر خودم بود،چیزی که زیاده پسره

بخدا بعده اینکه اون مرد اشغال رو از زندگیم حذف کردم بهترین ادم ممکن اومد تو زندگیم

به حرف این خانوما گوش نده اینا فقط میخوان همه ازدواج کنن میدونم دوسش داری و خیلی سخته،من ۴ سال زندگی ...

دیگران ازدواج بکن یا نکن منفعت به ما میرسه من میگم بره الکی زندگیش خراب نکنه بره پیش مشاوره

به حرف این خانوما گوش نده اینا فقط میخوان همه ازدواج کنن میدونم دوسش داری و خیلی سخته،من ۴ سال زندگی ...

اون شب بهش گفتم یه مادر هیچوقت بچه اشو ول نمیکنه بگه چون حالم بده یه مدت ازم دور شو تو‌ حال بدیشم کنارشه 

حالا نمیدونم برگشت چجوری بهش بگم‌ نمیخوام باشیم باهم

گفت من الان حالم خوب نیست نمیتونم حال‌توام خوب کنمحالا برگشت چجوری بهش بگم نمیخوام باز برگردیم

اخ دقیقا همین حرفای تکراری

میگم نکنه همون باشه🚶‍♀️اسمش رضا نیست؟

جوابشو نده؛خیلی پیگیر شو بگو فک کردی با بچه طرفی؟رفتی عشق و حالتو کردی الان برگشتی

اصلا بنظرم چرا تا اون موقع صبر کنی؟بهش پیام بده بگو همه چی تموم شده؛کسی یکیو بخواد زمان تعیین نمیکنه

معلومه که سرت یه جا گرمه

اگه گفت که نه و بهانه اورد بهش بگو بهم ثابت کن

حتی اگه اکانتش هم دستت بده تو که نمیدونی چندتا اکانت داره؟من خیلی یهویی تو اوج اعتماد اون ادم رو چک کردم و تو اوج رابطم فهمبدم چه شکست بزرگی خوردم

ببین بخاطرت چیکار میکنه!به بهانه ها هرچقدرم بنظرت منطقی بود فم نکن

کسی که یکیو بخواد برای بدست اوردنش دست دست نمیکنه

اخ دقیقا همین حرفای تکراریمیگم نکنه همون باشه🚶‍♀️اسمش رضا نیست؟جوابشو نده؛خیلی پیگیر شو بگو فک کردی ...

نه عزیزم😅

فرداش بهش پیام دادم نوشتم‌ معلومه مشتاق این رابطه نیستی و منم شمارو زور نکردم وارد این رابطه بشی امیدوارم موفق بشی نوشت تو درک نمیکنی من‌حالم بد هست بزار خوب شم میام جلو منم نوشتم باشه دیگه پیام ندادم

نه عزیزم😅فرداش بهش پیام دادم نوشتم‌ معلومه مشتاق این رابطه نیستی و منم شمارو زور نکردم وارد این راب ...

بخدا همش دروغه

تو خودت حالت بد باشه،طرفتو ول میکنی؟نه!!!پس داره چرت میگه

بخدا همش دروغهتو خودت حالت بد باشه،طرفتو ول میکنی؟نه!!!پس داره چرت میگه

تازه اونم زمانی که رابطتون خراب شده

این اقا از حضور شما مطمینه

میدونه که شما همیشه هستین بخاطر همینه که اینجوری میکنه

اگه ترس از دست دادنت رو داشت اینجوریم نمیکرد