2777
2789
عنوان

از نامزدم چند هفتست جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 38 پست
بخدا همش دروغهتو خودت حالت بد باشه،طرفتو ول میکنی؟نه!!!پس داره چرت میگه

من که از دوست داشتنمم گذشتم 

حالا نمیدونم چجوری برگشت قهوه اییش کنم 

بهش بگم‌ زنگ‌ بزنه یا تو‌ پیامک

فوقش هزینه می کنید تست روان شناسی میگره

ببین مشکل الان اینکه این اقا داره دست دست میکنه

پیام داده میگه حالم بده فعلا حالم بده منتظرم وایسا ۳ هفته،بهمم پیام و اینا ندیا،خودم برمیگردم

ضایع اس سر و گوشش داره میجنبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیام بدهبا تلفن صداشو بشنوی گول میخوری😪💔

ازش متنفر شدم

چون زندگی منو فقط نابود کرد درسته اون غر زدنای منو تحمل میکرد اما‌ منم شرایط بی پولی شرایط نیومدنش درک کردم انگار فقط فرصتای منو خراب کرد

دوست دارم بهم زنگ بزنه بهش بگم من بچه نیستم یا اونقدر احمق نشدم که گول بخورم تو بخاطر حال بدت منو کردی 

من چندبار برای شرایط زندگیم‌ میخواستم رابطمونو بهم بزنم گفت نه مگه ادم بخاطر شرایط زندگیش رابطشو خراب میکنه

یادمه اینقدر بحث داشتیم میگفت مهم نیست باید بمونی ولم نکنی

ازش متنفر شدمچون زندگی منو فقط نابود کرد درسته اون غر زدنای منو تحمل میکرد اما‌ منم شرایط بی پولی شر ...

عزیزم کامل میفهممت

منم تو همچین رابطه ای بودم

خدا لعنتشون کنه اینا همش بهانه اشونه

عزیزم کامل میفهممتمنم تو همچین رابطه ای بودمخدا لعنتشون کنه اینا همش بهانه اشونه

شما شاید طرفت خوب نبوده همه که مثل هم نیست باید خودش انتخاب بکنه آزاد هست همسرش انتخاب بکنه

گفت من الان حالم خوب نیست نمیتونم حال‌توام خوب کنمحالا برگشت چجوری بهش بگم نمیخوام باز برگردیم

بهش بگو اگه واقعا دوستم داری باید احترام برات بزاره نه اینکه بگه حالم بد هست 

ببین مشکل الان اینکه این اقا داره دست دست میکنهپیام داده میگه حالم بده فعلا حالم بده منتظرم وایسا ۳ ...

اول باید بدون کسی دیگه دوست نشده شاید می خواهد سرکارت بزاره بعد بگه دیگه قصد ازدواج نداره