2777
2789
عنوان

چرا تاحالا به دعوت کردن برادرا و خواهری شوهرم فکرنکردم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 81 پست
آره واقعا انگار خیلی متفاوتیم واسه من عجیبه خواهر برادر خونه همو بلد نباشم در حالی که ارتباط دارن

خونه ی مادرهمسرم گاهی همو میبینیم

یا گاهی رستورانی ، شهربازی جایی میریم 

ولی خواهر کوچیکه ی همسرم زیاد میاد خونمون . خودم میرم میارمش 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توضیحم بده که چون زود باردار شدم ودرگیر بچه داری نشده بود تا حالا دور هم جمع بشیم وگرنه خیلی وقت بود ...

حتما ♥️ امروز به جاریم گفت عید می‌خوام دسته جمعی دعوتتون کنم🙂♥️

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

عیب نداره خب شرایطت اقتضا میکرده از این به بعد چند باری دعوت میکنی، روحیه خودتم تغییر میکنه ، من که ...

منم خیلی مهمون دوستم ولی از وقتی بچه دار شدم کمتر مهمون دعوت کردم

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

آها پس شاید کلا همین جوری هستید که زیاد رفت و آمد ندارید

آره اینطورن اما خب عادت هم دارن بدون دعوت جای نمیرن بمونن

اشکال نداره، حالا برا عید دعوتشون کن و در حد توان سفره خوب بچین براشون منم خیلی مهمونی نمیدم سالی چه ...

منم چون با مادر شوهرم زندگی میکنم اکثر اوقات غذا میپزم میبرم بالا باهم میخوریم ...

مهمونم بیاد میگم بیان یا سهم غذاشونو میبرم 

فقط خواهر و برادراش و دعوت نکردم ک می‌خوام دعوت کنم دیگه 🙂♥️

من ۴ تا خواهر شوهر دارم دوتاشون پاگشام کردن یکیشون بعدیک سال اونم زمانیکه  شوهدم خودش به روشون اورد مادرشوهرم به گوشش رسونده بود دعوت کردن یکیشون کلا نکرد اونیکیم کاش نمیکرد ی افتضاحی بار اورد که بیشتر توهین بود تا پاگشا. باهمم هیییچچ مشکلی نداشتیم حتی بگو ی حرف بی ربط یا تیکه ایی چیزی بهشوم انداخته باشم هیجی

من ۴ تا خواهر شوهر دارم دوتاشون پاگشام کردن یکیشون بعدیک سال اونم زمانیکه شوهدم خودش به روشون اورد ...

چی بگم

عیب نداره ، اونام دلخور نیستن ک دعوت نکردم

ولی بهشون گفتم بعد از عید می‌خوام دعوت کنم

اصنم حواسم نبود ک من عید امسال خواهر شوهرم رو دعوت کرده بودم😂😂😂

خب چرا عید؟! مگه ی دعوت چقدر کار داره همین ماه دعوتشون کن

برا اینکه وضع مالیمون خوب نیست بدهی داریم اونا رو باید پس بدیم بعد مهمونی بدیم

حالا ۹ بهمن تولد پسرمه احتمالا همون تولد پسرم برا شام دعوتشون کنیم