2777
2789
عنوان

چرا تاحالا به دعوت کردن برادرا و خواهری شوهرم فکرنکردم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونام دعوت نکردن؟

برادر شوهر بزرگم پاگشام کرد

برادر شوهر کوچیک هم خونه نداشت تو اتاق مادر شوهرم بودن نشد دعوت کنن

خواهرای شوهرمم دعوت کردن چندباری🥲🥲🥲

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چه خانواده شوهر خوبی برا من بودن قیمه قیمت کرده بودن تا حالا شب یلدا بگو خب

😂😂تا الان کودتا کرده بودن ما پنج ساله پامونو خونه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پسرمون نزاشتیمممممممم

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

برادر شوهر بزرگم پاگشام کردبرادر شوهر کوچیک هم خونه نداشت تو اتاق مادر شوهرم بودن نشد دعوت کننخواهرا ...

کارت یه کوچولو زشت بوده چون هر رفتی یه آمدی باید داشته باشه  ولی عیبی نداره از این به بعد دعوت کن 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تازه رفته رو مخت عید نوروز میخوای دعوت کنی😂😂😂

بخدا نمی‌دونم چرا بفکر نیوفتادم تاحالا 

کلا خانواده شوهرمم اهل رفت و آمد نیستن🤦🏻‍♀️

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

منم چهار ساله ازدواج کردم تو دو سال اول  ده بار دعوت کردیم هر بار عذر و بهانه یک بار اومدن و کلی هم  دیر اومدن هر بار ک اومدن و ب محض خوردن غذا پاشدن .  کلا اهل جایی رفتن نیستن واسه همینه دو ساله دعوت نکردم فقط یک بار برا تولد دخترم ک اونم دقیقا دیر اومدن بعدم گفتن ما کار داریم زود کیک ببرید بریم سریع عجله ای کیک بریدیم غذاهاشونم بردن و رفتن . دیگه کلا دعوت نمیکنم .  ب همسرم گفتم خواستی دعوت کنی ببر رستوران .  ی بار رستوران دعوت کردیم اومدن غذا خوردن رفتن عین میگ میگ

مینیمال 
برادر شوهر بزرگم پاگشام کردبرادر شوهر کوچیک هم خونه نداشت تو اتاق مادر شوهرم بودن نشد دعوت کننخواهرا ...

خانواده شوهر غیر شوهر نداره هر کی دعوتت کرد دعوتیشو پس بده تو هم بگوش 

نزار تا شب عید 

یلدا بگو دو روزم وقت داری حسابی کدبانوگری خودتو نشون بدی 

دسر و شام مفصل بزار اولین باره دعوتشون می‌کنی 

چه خانواده شوهر خوبی برا من بودن قیمه قیمت کرده بودن تا حالا شب یلدا بگو خب

🤣🤣🤣

اهل رفت و آمد نیستن ماهم خونشون نمی‌ریم سال به سال میریم ولی خب جدیدا رفته رو مخم ک چرا دعوت نکردم تاحالا

الان وضع مالیمون خوب نیست نمیتونم دعوت کنم🥲وگرنه دوسداشتم شب یلدا دعوتشون کنم

خانواده ی خودتم دعوت نکردی؟من خودم تقریبا دو بار در سال دعوتشون میکنم

دعوت کردم

ببین پدر و مادر شوهرم رو دعوت کردم من با خانواده شوهرم زندگی میکنم 

کلا هر مهمونی داشته باشم میگم اونام بیان نیان غذا میبرم براشون حتما 

اما برادرا و خواهراشو دعوت نکردم تاحالا