2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 125914 بازدید | 871 پست
وای وای اوایل که داداشم ازدواج کرد تو بغل هم جلو بزرگترا دراز میکشیدن برادرم جلو نامحرم دستشو دور زن ...

مارو نوازش افراطی اونم‌حلوی نامحرم خوب نیست ولی بازم خداروشکر کنید برای خانواده  اون طرف ادب دارن وگرنه تربیت کردن  خانواده شما زیر سوال می‌رفت .

پس بازم جای شکر داره نداره؟ 

شاهد پست های خیل عظیمی از دوستانی هستیم که هنوز این رفتار ها رو نشونه عشق ورزیدن میدونن و بقیه که خو ...

هنوززز این رفتار رو نشون عشق میدونن؟؟؟مشکل شما همینه عزیزم همه زندگیتون رو طبق مد و قدیم جدید میچینین حتی رفتارایی که نشون دهنده عشقه

عزیزم هممون از یه سری کارا خوشمون نمیاد خب قرار نیس به این زشتی دربارش صحبت کنیم یا اصلا دلیلی برای عنوانش وجود نداره اونم وقتی میدونیم صحبت کردن دربارش  دردی دوا نمیکنه ولی وقتی عنوانش کردیم و اونم به این زشتی که من چندشم میشه یا حالم بد میشه فلان رفتار رو میبینم این دیگه نشونه حسادت یا کمبود تو زندگیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وسط جمع دستای همو میگیرن میبوسناینا جای خلوت ندارن؟!

۲۱ ساله ازدواج کردن هنوز تو جمع دست همو می گیرن یاران همو نوازش می کنم نمیدونم چطو بهشون بفهمونیم که زشته !!! بسه دیگه ا!

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

ربطی به نامزدی نداره خانوما 

ولی یه خانومی تو فامیل باردار بود و مدام اصرار داشت به همه بفهمونه که من میگو خوردم 

و اینکه چون شوهرم دوسم داره برام میگو خریده 

بعد خیلی عادی و ریلکس به خواهرم گفت میگو خوردی تاحالا؟؟؟؟؟؟  ۱۵ بار گفت

هنوززز این رفتار رو نشون عشق میدونن؟؟؟مشکل شما همینه عزیزم همه زندگیتون رو طبق مد و قدیم جدید میچینی ...

یعنی شما بگی از فلان رفتار بدم میاد و چندشم میشه حسادته؟؟ 

این که خودتون از این رفتارا خوشتون میاد دلیل نمیشه بقیه هم باهاش اوکی باشن هر کسی هم ازاده نظر خودشو بگه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
ربطی به نامزدی نداره خانوما ولی یه خانومی تو فامیل باردار بود و مدام اصرار داشت به همه بفهمونه که من ...

وای ما اینطور موقع ها دست میندازیم طرفو 

مثلا میگیم عهههه نهههه خوراکیه واقعا؟

خب با چی میخورین با پلو یا سرخ کردنیه؟؟😂

چندش ترین رفتار حسادت ک متاسفانه توی بعضی پست های تاپیک داد میزنه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

منو شوهرم ۱۱ساله ازدواج کردیم هنوز تو یه بشقاب غذا میخوریم البته فقط خونه خودمون جایی بریم هرکی تو بشقاب جدا

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
با یه خانومی بیرون بودم نمی‌دونستم اصلا اسم شوهرش چیه برگشت گفت مهدی اومده بود دنبالم .گفتم مهدی کیه ...

واقعا عجیبه

یه جورایی آدم یه دستایی رو می بینه انگار که میخوان پیوند خانواده ها رو سست کنن 

هم اونایی که جوک و میم های این مدلی میسازن هم برنامه سازا و بلاگرا که از این جوک ها استفاده می کنن

رمانتیک بودن اصلا بد نیست ولی شوآف کردن هر چیزی زشت و یده

درسته...ولی سرمنشا اینا واقعا رفتاراییه که هرکس قبل ازدواج تو خانواده خودش میبینهمثلا مامان بابای م ...

ببینید باز تو این پستتون هم حرف استارتر رو ربط دادین به حسادت 

یکم تجدید نظر کنین و اینقدر قطعی حرفتونو بیان نکنید