2777
2789
عنوان

چرا تاحالا به دعوت کردن برادرا و خواهری شوهرم فکرنکردم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 81 پست
😂😂بعد حس نکردی وقتی دعوت میکنن باید جبران کنین😂😂

من بلافاصله بچه دار شدم و درگیر بچم بودم و بعدش ی جراحی سنگین داشتم و کلا درگیر بودم وضع مالیمونم خوب نبود

چندوقتع ذهنم درگیر شده اخه

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یه هر حال اینم دعوت حساب میشه اسی میگه کلا دعوت نکردم فکر کنم قطع ارتباطه

درسته

چون گفتی مگه میشه خونه ی داداششونو ندیده باشن گفتم 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حالا دیگه که گذشت غصه نخور اینقدر وقت زیاده که نگو حالا میگیشون عید دیگه

آره عید میگم بیان😍

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خب یه هر حال اینم دعوت حساب میشه اسی میگه کلا دعوت نکردم فکر کنم قطع ارتباطه

حالا خواهراشو یباری دعوت کردم

گاهی غذا پختم بردم بالا اونام خوردن

اما خب دعوت رسمی نکردم 

یعنی شمام خونه اونا نرفتی؟ اگه رفتی و دعوت نکردی خییییلی زشته هر رفتی آمدی داره

اونا پاگشام کردن رفتم منم دیگه نشد دعوت کنم

من بلافاصله بچه دار شدم و درگیر بچم بودم و بعدش ی جراحی سنگین داشتم و کلا درگیر بودم وضع مالیمونم خو ...

اشکال نداره، حالا برا عید دعوتشون کن و در حد توان سفره خوب بچین براشون 

منم خیلی مهمونی نمیدم سالی چهار بار تقریبا همه ی خانواده شوهرم دعوت میکنم، پدر ‌و مادرش ولی بیشتر

عزیزم ساده بگیر وهمه چیز به اندازه درست کن نگران چیزیم نباش گلم خداحواسش هست

قربونت مرسی از دلداریت♥️🌸

خب اینم یکم عجیبه خونه یکی کلا ندیده باشی به هر حال واسه چشم روشنی هم شده آدم خونه داداش یا خواهرش م ...

منظورم همین بود دیگه که همه مثل هم نیستن 

ما اهل این رسمهای چشم روشنی و دیدن نوزاد و اینا نیستیم

خواهرهمسرم الان دو ساله خونشو عوض کرده حتی آدرسشم نگرفتیم . رابطمون هم خوبه ها . قطع رابطه یا کدورت و اینا هم نیستیم تازه 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اماده باش چندتابخور وکارنکن میخان بیان خونت😂

مگه مهمون میاد که کار کنه ؟؟!!!

مهمون میاد که یکم حال و هواش عوض شه و خوش بگذرونه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
منظورم همین بود دیگه که همه مثل هم نیستن ما اهل این رسمهای چشم روشنی و دیدن نوزاد و اینا نیستیمخواهر ...

آره واقعا انگار خیلی متفاوتیم واسه من عجیبه خواهر برادر خونه همو بلد نباشم در حالی که ارتباط دارن 

من بلافاصله بچه دار شدم و درگیر بچم بودم و بعدش ی جراحی سنگین داشتم و کلا درگیر بودم وضع مالیمونم خو ...

عیب نداره 

خب شرایطت اقتضا میکرده 

از این به بعد چند باری دعوت میکنی، روحیه خودتم تغییر میکنه ، من که خودم خیلی مهمون دعوت کردن رو دوست دارم و شادم میکنه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره