2777
2789

مهاجرت کردم

بچه دار شدم

با آدم های جدیدِ غیر همزبون آشنا شدم

ولی هنوز که هنوزه از دست زبان تند و تیز و کنایه ها و کم عقلی های خواهر شوهرم در امان نیستم !

چه‌طور می‌شه یک نفر انقدر پیگیر باشه ؟ و انقدر وقت داشته باشه که بشینه برای بقیه سناریو بچینه ؟!...

دیشب بعد از چند هفته با خواهر شوهرم تماس ویدیویی داشتیم. پسرم رو بهش نشون دادم. با شوق و ذوق داشتم از اتفاقات اخیر و شیرین زبونی هاش حرف می زدم، 

بعد از این همه انرژی مثبتی که داشتم،

گفت: مطمئن باش پسرت چند سال دیگه اونجا همجنس باز میشه. اونوقت می فهمی نباید از پیش ما می بردیش !! گناهش گردن خودته. 

بهش گفتم این طرز فکر بیمار تو ِه که باید روش کار کنی !

و قطع کردم.

حسابی اعصابم رو به هم ریخت. چه طور دلش میاد در مورد طفل معصومی که از خون و رگ و ریشه ی خودشه اینطوری فکر کنه ؟!؟!!!

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🍭

قطع رابطه کن چکار داری تماس تصویری بگیری اخه !!!!!!!

بدبخت حسود دود داره از جگر سوختش بلند میشه 

زن داداش منم خیلی ذوق داره هامبورگه هی توتماس تصویری دوست داره بچه برادرمو  با ادم برفی و بابا نوئل و نمیدونم چی چی نشون بده مگه روانی باشم که اینجور بزنم توذوقش 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مقصر خودتی ک با ی احمق درارتباطی بلاکش کن بره ب جهنم ک از هیچ طریقی نتونه باهات در ارتباط باشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

منم برادرشوهرم اینجوریه. دیشب به داماد ماهم حسادت میکرد.میگفت مهاجرت کرده مثل افغانی باهاش برخورد میکنن. قبل ترم میگفت سن رفتنش نبود. نمیدونم این حجم از سیاه دلی و حسادت از کجا میاد. خدا به دلش آرامش بده

والا با سه تا جمله اولت منم حسودیم شد چه برسه خواهرشووووهر

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

خاک تو سرش

ولی مقصر خودتی که بهش زنگ میزنی

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
از کسی که اینقدر منفی هست و درک و شعور درست حرف زدن ندارن دوری کن و اصلا ارتباط نگیر 

خدارو شکر دور هم که هستی تماس هم اگر اون میگیره خیلی سرد یه احوالپرسی کن و خداحافظ  زیاد باهاش هم کلام نشو خودت هم به هیچ وجه باش تماس نگیر مهاجرت کردی که از شر این جور آدمها راحت باشی روابط رو‌ باشون کم کن 

قطع رابطه کن چکار داری تماس تصویری بگیری اخه !!!!!!!بدبخت حسود دود داره از جگر سوختش بلند میشه زن دا ...

آخه دوست ندارم پسرم توی فضایی رشد کنه که بین خانواده هامون حس منفی و دشمنی باشه. ولی از طرفی خواهر شوهرم لیاقت نداره. 

شما خوش قلبی و با شعور 😍 و خوش به حال بچه‌ی برادرت که عمه ی نازنینی مثل شما داره 😍

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🍭
با ادم سمی دوری کردن صمیمی نشدن کم محلی

باهاش صمیمی نیستم

ولی چون عمه ی بچمه، فقط به خاطر بچه م گاهی باهاش ارتباط میگیرم که بین خانواده ها حس منفی نباشه 

اما خواهرشوهرم لیاقت نداره

منم برادرشوهرم اینجوریه. دیشب به داماد ماهم حسادت میکرد.میگفت مهاجرت کرده مثل افغانی باهاش برخورد می ...

واقعا بعضیا مریض شدن از شدت حسادت