2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 12234 بازدید | 400 پست
هربار به واکنش شوهرم فکر میکنم اتیش میگیرم اون که از همه چیز بین خودمون خبر داشت

خودخوری نکن بعد اینکه رفته با مادرش و خالش تنها شده باید دید چه حرفایی بین خودشون زده شده شاید شوهرت به خودش اومده باشه حرفی زده باشه چون خودتان میدونی این مدت جسمش بود ولی فکرش نبود اصلا یخ بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم خودش رو نشون داد فخمیدم اصلا نمیتونم‌بهش تکیه کنم

اکثر چیزایی که بهت گفته خالش شوهرت بهشون رسونده دیگه

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
بچه ها ما تاریخ عقدمون مشخص شده بود تو اسانسور بودیم شوهرم یه لمس نابه‌جا انجام داد چنان بهش توپیدم ...

بمیرم عزیزم  قشنگ میفهمم چه حسی داری  

مطمئن باش خدا بدجور جواب تهمتشون و میده 

فقط عزیز دلم سعی کن خیلی قوی باشی مطمئنم از پسش برمیای  بزار نبودت و بفهمن   بزار بدونن رفتن و بلدی

خداروشکر مستقلی نیازی ب کسی نداری

دیگه برای من فرقی نداره من اون موقع انتظار داشتم

خب آخه شما خودت میدونی یه آدم افسرده چجوره 

من میدونم حق با شماست و ۱۰۰درصد باید واکنش نشون میدید ولی یجورایی مریضه از قبلم تو هپروت بود خودتون میگفتید الانم یهو بحث شده بعدش شاید به خودش اومده و پشیمون شده اگه حالت عادی داشت باید بیچارش میکردی ولی الان واقعا مریضه خودش

خالش از خودش حرف درآورده اصلا حرفایی که زده واقعیت نبوده که شوهر استارتر رفته باشه گفته باشه

عزیزم اینکه فلان وسیله شوهرت خریده 

اینکه اومده بعد عقد پیش شوهرش اینا رو میگم 

منظورم تهمتا نبود منظورم اینه شوهرتش همه چی رو گذاشته کف دست مادرش اونام  حرف درست کردن .خیر سرشون ادعای باکلاسی شونم میشه 

فعلا نمیدونم فقط دارم فکر میکنم بعد این یه هفته چیکار کنم برم خونه مامانم داداشم بفهمه این حرفها رو ...

اوضاع بدتر میشه اگه میشه نرو خونه مادرت🤦🏻‍♀️

شاید اصلا شوهرت نذاشت و عذرخواهی کرد

فعلا نمیدونم فقط دارم فکر میکنم بعد این یه هفته چیکار کنم برم خونه مامانم داداشم بفهمه این حرفها رو ...

قرار شد یه هفته بمونی 

بعد از یه هفته بری ؟

خب چرا الان نذاشتن بری 

چه فرقی میکرد؟