2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 14633 بازدید | 449 پست
بعدش که دوست شدیم خب شوهرم خونه مجردی داشت. هیچ موقع تنها نشدم باهاش تو خونش. یه روز شوهرم مریض بود ...

بابا فکر کردی اینا الان از روفکر این حرف زدن😐فقط چونکه از اولم خاله میسوخته که شما با همسرت ازدواج کردی گفته و از اولم مشخص بود با خودشون همش میگفتن که شما از نظر مالی پایین تر بودید و یا کدوم محله بودید همیشه اینا رو میگفتن و یجورایی حرصشون میداد این موضوع با خودشون میگفتن چی توی شما دیده و یا شما چیکار کردی که همسرت اومده طرفتون

ذهن بسته که میگن اینه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه همرو تو کاربری قبلی گفتی کثافتا چون شوهرت این مدت حالش بد شده فک کردن تو ازین زن سلیطه هایی ک ...

دقیقا مادرشوهرش اونبار گفت قبلا رفتارش اینجور نبوده تاثیر تو و خانوادته، الان با خودشون میگن مشکل روحیش باعثش استارتر

دقیقا مادرشوهرش اونبار گفت قبلا رفتارش اینجور نبوده تاثیر تو و خانوادته، الان با خودشون میگن مشکل رو ...

اره فک میکنن اسی باعثش شده نمیدونن همش اسی داره شوهرش و ساپورت میکنه

اسی زودتر جمع کن برو دیگ جواب شوهرتم نده یکاری کن به التماس بیوفته

بزارید یکم فکر کنه سنجیده تصمیم بگیره

من نمی‌دونم راه درست چیه شاید همین باشه ولی یهو اینکار نکنه اوضاع بدتر بشه

خاله هم هدفش همین بود خدا ازش نگذره شر به پا میکنن اینا چی میخوان تو زندگی بقیه حسودا

کاش میرفتن یه زن در سطح خونوادشون برای شوهرم میگرفتن کاش فقط

اینجور نگو

بعدم شما هم سطح بالاست همه که خدا خانواده پولدار بهشون نداده بعضیا مثل شما خودساخته اومدن بالا

دمتم گرم باعث افتخاری

کاش میرفتن یه زن در سطح خونوادشون برای شوهرم میگرفتن کاش فقط

همیشه کوتاه اومدی ببینم اگ یه دختر عین خودشون میگرفتن میتونست تحمل کن شرایط کاری شوهرت این لوس بازیاشو

یه تا مو تو به صدتا اینا میارزه عزیز دلممم

بچه ها ما تاریخ عقدمون مشخص شده بود تو اسانسور بودیم شوهرم یه لمس نابه‌جا انجام داد چنان بهش توپیدم همش میگفت ما هفته بعد عقد میکنیم کار بدی نکردم التماسم میکرد بعد عقد برم خونش

بعد گذاشت خاله‌ش هر تهمتی دلش خواست بهم بزنه مرتیکه

پسرداییش یه زن در سطح خودش گرفته دهنشون رو سرویس کرده

ایکجور آدما عزیز ترن 

چون طرف پدرشونو در میاره 

نمیتونن چیزی بهش بگن 

هر چی بی سر زبونتر باشی  

بیشتر میزنن تو سر ادم

یکی از کاربرا حرف درستی زد 

کلی پشت سرت پیش شوهرت خرابت کردن 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز