2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 14356 بازدید | 446 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خیلی مظلومه اصلا جرات نداره حرف بزنه و نبود اون حتی برند وسائل مصرفی مطبش رو هم خودش نمیتونه تص ...

همون دیگه

باورت میشه حالم بده خیلی بد واقعا بغضم گرفته واست.درست میشه توکلت بخدا

بچه ها نمیدونید این خاله شوهرم انقدر خودش و بچه هاش رو محق میدونه انقدر اعتماد به نفس دارن انقدر خودش رو علامه دهر میدونه حتی رو مادرشوهرمم تسلط داره مادرشوهرم که خودش خدای سلیطه هاست

ولی اون خاله همسرت که به همسرتم تهمت زده میخواستین بگین اگه من اینکاره بودم و سرویس میدادم یعنی خواه ...

من گولش زدم اخه وگرنه که شوهرم خیلی معصوم و پاک بوده😑

با دوست دختر قبلیش سفر رفته مشخص نیست چه غلطهایی کردن هیچی نگفتن اینا بعد به من تهمت میزنن بعد شوهرم بی غیرتم که از همه چی خبر داشت مثل ماست بود یه دادی نزد یه صدایی بلند نکرد

هیچ همش‌میپرسه حالت خوبه. ببخشید. اروم باش و از این حرفا

اسی سریع تر اقدام کن 

من هیچوقت تو نظراتم نگفتم بری از خونه همیشه چیزی گفتم ک باعث سازگاری زندگیت باشه ولی اگ ایندفه کاری نکنی کشکی کشکی رد بشه چن ماه دیگ جوری میپاشه که داغون میشی

برو خونه مادرت و دیگ اصلا جواب شوهرت و نده امد دنبالت اصلا مشتاق خودتو و نشون نده این شک و بنداز به جونش ک میخوای ولش کنی( شوهر تو وابستته تو جدی رفتار کنی حساب کار دسش میاد) بزار ادم بشه کلی شرط واسش بزار 

یا ادم میشه یا اگ ام کاری نکرد خودتو و خلاص کردی از اون زندگی

من گولش زدم اخه وگرنه که شوهرم خیلی معصوم و پاک بوده😑با دوست دختر قبلیش سفر رفته مشخص نیست چه غلطها ...

با این تعریف هایی که از خالش کردی باور کن ازش می‌ترسه 

ولی دور از شوخی این قضیه که ساکت بوده حتما حتما حلش کن 

با این تعریف هایی که از خالش کردی باور کن ازش می‌ترسه ولی دور از شوخی این قضیه که ساکت بوده حتما حتم ...

کلا مردهای خونوادشون انگار برده‌هاشونن گوش به حرف زنها و مادرها. شوهرم  باباش شوهرخاله هاش پسرخاله هاش

کلا مردهای خونوادشون انگار برده‌هاشونن گوش به حرف زنها و مادرها. شوهرم باباش شوهرخاله هاش پسرخاله ه ...

من اصن موندم چطوری این مادرشوهر تغییر فاز داد ن به اون که میگف تو رئیسی گوش پسرم و بپیچون  نه به این پتیاره گریش    بچه ام نیست ک بگیم خالهه مغزشو و کار گرفته