2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 36943 بازدید | 1064 پست
اسی شغلش چیه

دندانپزشک

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

و همسرش باید میگفت در خونه ای که تو نباشی و بری منم میام. بعد پامیشد با استارتر دوتا میرفتن. یک دوری میزدن اونها هم جمع می کردن میرفتن. اما میبینیم که هیچ کدوم نشد. برای همین تصمیم سخته ؛ آدم می مونه و آنهاااا خیلیی پیچیده اند بچه ها.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همراز ۳ دخترک ناز ماست که هنوز ازدواج نکرده به خاطر همین تجربه نداره و ایده ال فکر می کنه ما بعد از ...

بله واقعا استقلال در اردواج مهمه نه فقط برای زن برای مردم مهمه،اینکه شما از نظر مالی به خانواده وابسته باشی واقعا چالش سختیه،من خودم ترجیح دادم با همسرم طولانیتر دوست بمونم اما به استقلال مالی برسه و ازدواج کنیم تا اینکه زیر دین کسی باشیم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
همراز ۳ دخترک ناز ماست که هنوز ازدواج نکرده به خاطر همین تجربه نداره و ایده ال فکر می کنه ما بعد از ...

اخی مجردن نازی. بله ما دیگه بعد این همه عمر اونقدر دیدیم که حد نداره. همه مورشم دیدیم

بله کاملا موافقم دعوا استارتر با خاله همسرش بوده ( میدونم از شوعرش انتظار حمایت داشت ) ولی همسرش که ...

این ازدواج اعتبارش خیلی وقته لطمه دیده وقتی که همسرش نه جلوی ستاره نه جلوی خانواده و خاله پشت همسرش نیست واقعا عشق کجای این زندگیه،مفهوم عشق فقط کادو خریدن و هم خواب شدن و سفرای لاکچری بردن نیست،عشق خودش رو توی حمایت نشون میده وقتی اهو بخاطر همسرش قید خانوادشو زد عشقشو ثابت کرد اما همسرش حتی یک کلمه به خاله یا حتی ستاره نگفت تمومش کن،موندن تو اون خونه با اون حرفا هیچ توجیحی نداشت جز تایید اینکه برای پول وارد اون زندگی شده

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

عزیزم اگر امد در مطبتون یک وقت ضعف نکنی براش گریه کنی ها. اقتدار داشته باش خیلیی خانم متین حرف بزن. نه دعواش کن باز بره؛  نه بگو که دلتنگتم. یادت نره.اینا حرف یک زن مو سفیده از باد هوا نیست عزیزم.این خونه تویه اونم شوهرته خدا بهم ببخشه فقط یعنی میگیم درست بشه برو. ببین ماه هاست چقدر اذیتی گناهی

اون موقع نه مجبور بود خاله رو بیرون کنه ، نه بگه خودش میره بعد شوهرش چند بار گفته نرو ، خواسته جلو ...

پس چیکار میکرد،میشست همسریو تماشا میکرد که دست به سینه نشسته و توهین کردن به زنشو تماشا میکنه،واقعا چاره ای جز ترک کردن خونه نداشته،ادم تچ زندگی گاهی لازمه یه تشری بزنه به طرفش تا بفهمه قرار نیست هرچیزیو تحمل کنه و بمونه 

ازدواجشون اعتباری نداره وقتی به اعتبار استارتر لکه وارد بشه، وقتی دامن ایشونو با حرفهای زشت لکه بزنن ...

اعتبار ازدواج رو  فقط و فقط زن و شوهر با رفتاراشون تعیین میکنن  اگه یادتون باشه تو کاربری قبلی استارتر هم وقتی تازه عقد کرده بودن ، پدر استارتر به شوهرش توهین کرد  

ولی با هم گفتگو کردن و قضیه رو حل کردن !!! 

ما مسئول حرف های فامیل یا پدر و مادرمون نیستیم !!

بعدشم من میدونم همسر استارتر اونجا باید ازش دفاع میکرد ، گفتم شخصیت همسرش ناخواسته ارومه و نمیتونه جواب بده 

اگه اینجوری که شما بگین  که تا اخر عمر شوهرش هر بار خرابکاری کرد یا خانوادش دخالت کردن ، استارتر باید وسایلا شو جمع کنه !!!

شما زمان حال رو میبینی ، من دارم چند سال آینده رو میگم  بعضی ها به استارت ر میگن برای خودت با پسندازت برو خونه بخر   ، هیچ وقت شوهرش با خوشحالی پا شو تو خونه ای که استارتر خریده نمیذاره ، چون یادش میمونه همه چی 

بعدش اون موقع شوهرش چند بار گفته بود که نرو ، خودش اصرار داره بره و هی داره تاکید میکنه 

من کاملا قبول دارم مقصر اصلی شوهرشه ، به نظرم باید با حرف زدن خواسته هاش رو بگه و اگه شوهرش دوباره تکرار کرد اون موقع حرف رفتن باشه

بله کاملا موافقم دعوا استارتر با خاله همسرش بوده ( میدونم از شوعرش انتظار حمایت داشت ) ولی همسرش که ...

صحبتتون دوستانه اس اما بنظر ناپخته است...

دیدین توویدیوهایی ک بیرون میاد یکی مورد ظلم واقع میشه و همه اونی که فیلم بردار مواخذه و سرزنش میکنن که چرا نشستی فیلم گرفتی کمک نکردی!!!!

اون عکاسی که از یه بچه درحال مرگ عکس گرفته بود ک لاشخورها منتطر مرگش بودن بعد گرفتن اون عکس خودکشی کرد!!!

این ها رفتارهای ادم های غریبه با غریبه اس 

خاله شون حتما باید گلوله میزد یا چاقو میزد تا همسرش عکس العملی نشون بده؟

بله پدر اهوانه به دامادش توهین کرده 

اما پدری ک اعتیاد به الکل داشته  و بیمار بوده!!!پدری ک اهوانه حتی یبار دعوتش نکرده به منزلش 

پدری ک اهوانه هیچ وقت مشتاق دیدنش نبوده و هیچ وقتم گزارش زندگیشو بهش نداده!!!

در اخرم ک با مادر و برادرش قطع ارتباط کرد فقط چون به همسرش گفته بودن بالا چشمت ابرو!!!!

اگه قرار شوهرت تو سختیا کنارت نباشه اصلا چرا باید باشه؟

اهوانه خونشو ترک نکرده  خونه پدرشوهرش رو ترک کرده!!!!!!

و تقاضا داره همسرش خونه جدا تهیه کنه

اعتبار ازدواج رو فقط و فقط زن و شوهر با رفتاراشون تعیین میکنن اگه یادتون باشه تو کاربری قبلی استار ...

عزیزم استارتر خیلی پخته تر از این حرفاس و زنی نبوده ک تا هرچی شد بخواد جمع کنه بره و اینا 

پس مطمئن باش این رفتن لازم بوده مگر نه خود اسی نمیرفت