2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 36963 بازدید | 1064 پست
شما هنوز ازدواج نکردین به خاطر همین این طوری فکر می کنین.

شاید حق با شماست نمیدونم 

ولی تا حالا ندیدم یه زن قهر کنه و بره ، و زندگی شون بهتر بشه 

حتی اگه شوهر ، زنش رو برگردونه و ابراز پشیمونی کنه  ، بازم اخرش زنه تحقیر میشه 

اینا بعدا هم باعث کینه و کدورت میشن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش خونه می خره

خب این چه زندگیه ؟!!😐😐 

دیگه این ازدواج ارزش نداره 

من نمیگم خونه نخره که( برای سرمایه گذاری در حالت عادی اشکال نداره ) ولی این که قهر کنی بری خونه جدا ، اخرش زندگی رو به مسیر جدایی میبره

الان از اون خونه بره ،مگه میتونه شوهرش رو تهدید کنه که برام خونه بخر؟!!!اصلا مگه شوهرش از خودش پول ...

عزیزم ادم از بیرون میبینه میگه باید اینکارو کنی سیاست داشته باشی فلان اما تو موقعیت ناگهانی که پیش اومده و حرفایی که انتظارشو نداشته شنیده نمیتونسته خاله و مادرشوهرو بیرون کنه که مجبور بوده بگه خودم میرم وقتیم جواب میشنوه جایی نداری که بری انتظار داری بعدش واقعا بمونه! شما حرفای خالرو خیلی بی اهمیت نشون میدی و دائم تاکید داری که نه خیانتی شده نه اعتیاد و نه کتک اما نمیدونی زور تهمت ازینا بیشتره اگر تو کاربری قبلی بودی اولین شبی که اسی بعد عقد رفت خونه همسرش تاپیک زده بود پر از استرس بود و در اخرم کلا مشکلی پیش اومد و نرفت،وقتی ادم اینهمه نجابت داشته و کسی میاد منکرش میشه انتظار داری اون لحظه با چه سیاستی بر خورد کنه،حالام اسی دیگه خونرو ترک کرده انقد تکرار کردن این حرف که نباید میرفتی دیگه فرقی نداره

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
شاید حق با شماست نمیدونم ولی تا حالا ندیدم یه زن قهر کنه و بره ، و زندگی شون بهتر بشه حتی اگه شوهر ، ...

رفتن با رفتن فرق داره عزیزم 

شما از جیب خودت خونه می گیری ، زیر سلطه و حمایت مادر شوهر  نیستی  که جواب پس بدی 

قصر کوچک خودت و می سازی که بقیه با اجازه باید واردش بشن 

ببین به خاطر همین استقلال زن خیلی خیلی مهمه 

شما هم امیدوارم خوشبخت بشید اما حتما حتما درامد مستقلی برای خودتان بیابید 

مهارت یاد بگیرید

عزیزم ادم از بیرون میبینه میگه باید اینکارو کنی سیاست داشته باشی فلان اما تو موقعیت ناگهانی که پیش ا ...

همراز ۳ دخترک ناز ماست که هنوز ازدواج نکرده 

به خاطر همین تجربه نداره و ایده ال فکر می کنه 

ما بعد از بیست سال زندگی مشترک و همه بالا و پایینی هاش تازه داریم به حرف مادربزرگ هامون می رسیم که همیشه می گفتن 

زن باید از خودش درامد داشته باشه یا ارث زیادی  ... و یا شغلی 

درواقع  استقلال و غرور زن را این طوری بیان می کردن

اسی فک میکنم دوباره احساساتی شدی رفتی تو حالت ضعفت 

یادت بیا شب بعدش داشتیم حرف میزدیم میگفتی انقدر زده شدی از این زندگی این مرد که راحت تر میتونی ول کنی

عزیزم ارامش خودتو حفظ کن الان تکلیفت معلوم بشه بهتره یا دو سه سال دیگ ؟؟

بزار اگ قرار بر برگشتنی هست شوهرت بفهمه باید واسه داشتنت کارایی کنی  اینطوری نیست که هرجور خواست رفتار کنه شما همیشه هستی( الانم هنوز باورش نشده ک رفتی و جدی هنوز جای خالیت و حس نکرده) بزار اگ قراره درست بشه تلاش کنه

اگ ام تلاش نکرد اونی ک ضرر کرده اونه کی میتونه واسش مثل شما دلسوز باشه و شماهم زودتر تکلیفت مشخص میشه

عزیزم ادم از بیرون میبینه میگه باید اینکارو کنی سیاست داشته باشی فلان اما تو موقعیت ناگهانی که پیش ا ...

بله کاملا موافقم 

دعوا استارتر با خاله همسرش بوده ( میدونم از شوعرش انتظار حمایت داشت ) ولی همسرش که مسئول حرف های خانواده اش نیست ، اگه یادتون باشه تو کاربری قبلی پدر استارتر به شوعرش توهین کرده بود و استارتر مقصر نبود ، همسرش هم ناراحت شد ولی درک کرد 

من میگم واقعا حیفه که اعتبار ازدواجشون به خاطر این موضوع لطمه ببینه 

اون موقع نه مجبور بود خاله رو بیرون کنه  ، نه بگه خودش میره 

بعد شوهرش چند بار گفته نرو ، خواسته جلو شو بگیره 

شاید حق با شماست نمیدونم ولی تا حالا ندیدم یه زن قهر کنه و بره ، و زندگی شون بهتر بشه حتی اگه شوهر ، ...

نه نه عزیزم خیلی هااا بعد قهر درست شدن. کاری که اول باید انجام میدادنو باتاخیر انجام دادن و طرف رو متوجه کردن. زندگی دو دو تا چهار تا نیست که بگی خب قهر کنیم بعد درست نمیشه! خیلی ها من دیدم درست شدن. استارتر هر بار که قهر نکرده اووه همسرشون اونقدر مدتی ادا داشتند استارتر اصلاا قهر نکردن الان دیگه مساله حیثیت و ابرو و تهمت بود اتفاقا استارتر بازم نمیرفت اما چون همسرشون اونشب دفاع نکردن مثل چی نشستن فقط نگاه کردند استارتر خواسته یک حرکتی بزنه گفته میرم. وقتی ادم پشتش خالیه؛؛دیگه خودش در لحظه گفته میرم. الانم همسرش میفته دنبالش و پیامک و عذرخواهی خاله رو سکه یک پولش میکنه دست خانمشو می گیره میرن خونه شون. ادم تا سختی نکشه درستی پیش نمیاد.اینطور استخوان در گلو هم نمیشه که.  اگر هم خدای نکرده یک درصد طرف طور دیگه رفتار کرد جای حرف نیست. یک دندانپزشکم که میریم اول امپول میزنن خیلیم درد داره بعد قراره دندونه درست شه.....

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بله کاملا موافقم دعوا استارتر با خاله همسرش بوده ( میدونم از شوعرش انتظار حمایت داشت ) ولی همسرش که ...

ازدواجشون اعتباری نداره وقتی به اعتبار استارتر لکه وارد بشه، وقتی دامن ایشونو با حرفهای زشت لکه بزنن..از سرویس دادن به استاد و به پسرشون بگن..از خونه و ماشین و نون دوغ بگن..یعنی چیزی نگذاشتن عزیزم.استارتر به ازدواح اعتبار داده. آدمها به ازدواج به کار به شرف و..ارزش و اعتبار می بخشند. وگرنه همه چی به خودی خود فاقد اعتبارِ

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست