2777
2789
عنوان

زن داداش شما هم عقد کرده همش سر زده خونه ی پدر مادرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2964 بازدید | 123 پست
واسه یه نفر چرا همچین میکنیتنگ نظر نباش

شاید اینا یک شب نخان غذا بپزن بخان حاضری بخورن یا غذا دیشب را بعد همین عروسه میگه غذا نذاشتن جلوم هرکی میخاد زیاد باشه باید باشوهرش ناهار و شام یکمش را برن بیرون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی برا خودشونم ناهار و شام درست نمیکنن؟ی پیمانه اضافه تر میخاد خب

ما برنج و رب میخوریم وای برا اون باید خورش درست میکردیم خب سخته

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

وای خدا چقد گدا صفتی

پناه بر خدا 

مهمون سر زده گناه کبیره می‌کنه سر زده میاد 

در ضمن به این مدل آدمها میگن لاشه خور 

گدا اونیه که نیازمند دیگرا نه

خود مامانم کلافه شده باید دو ساعت بشینه پای حرفای خانم و همش دولا راست بشه 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
برادر شما زن گرفته . اونا ک نگرفتن . از زمان عقد دختر هم تمام خرج و مخارجش به عهده مرد هست ، شما بخا ...

خرجش با پدر شوهر نیست 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
چقدر خودشو خوار و خفیف میکنه

چرا خار و خفیف

لابد واسشون عادیه

ما نمیپسندیم هر روز

چون میگیم زشته

نه بخاطر غذا 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌