2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 41848 بازدید | 1363 پست
این ازدواج اعتبارش خیلی وقته لطمه دیده وقتی که همسرش نه جلوی ستاره نه جلوی خانواده و خاله پشت همسرش ...

کاملا قبول دارم حرفاتون رو ، ولی اگه بخواییم اخر حرف شما رو بگیریم ، میرسیم به اینجا که شوهرش عرضه نداره و در نهایت جدا بشن !!!

منم میگم اون روز بعد رفتن خالش ،  اصلا باید همین چیز هایی شما گفتین رو به شوهرش میگفت ، همین خواسته ها و توقعات رو ،  و  تکلیفش رو روشن میکرد  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اهو اگر خواست بازم حرف اختلاف مالیتونو پیش بکشه بگو من همین حالا میتونم خودم خونه بخرم بدون کمک پدر و مادر😏

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
صحبتتون دوستانه اس اما بنظر ناپخته است...دیدین توویدیوهایی ک بیرون میاد یکی مورد ظلم واقع میشه و همه ...

یچیزی هم هست در وجود همه آدم ها 

چیزی به عنوان هویت!شان!شخصیت!

خاله دعوا نکرده بحث نکرده! توهین کرده به هویتش اصالتش و شخصیتش

اونم یه ادم بظاهر تحصیل کرده !

جزای دست شکستن...سر شکستن ...پا شکستن ....چاقو زدن....گلوله زدن....  دیه اس!!!!! زخمی زده شده جبرانشم دیه اس

اما جزای تجاوز اعدام نه جایی شکسته شده نه زخمی زده شده

اما هویتی شخصیتی له شده!!!

اگه با مادرشوهرت صحبت کردی بگو که همیشه خانواده شوهرت شان شما رو پایین میارن و سطح طبقاتی بیان میکنن بگو من با خودم بسنجید خداروشکر همه جوره بالام و همچنین حرفای زشت خواهرش و خودش،خواهرش اومده هرچی از دهنش در اومده توی خونه خودتون بهتون گفته

صحبتتون دوستانه اس اما بنظر ناپخته است...دیدین توویدیوهایی ک بیرون میاد یکی مورد ظلم واقع میشه و همه ...

اتفاقا حرف های  شما یه کم  رویایی هست  

الان شوهرش مگه پول داره که  خونه اونم تو تهران بخره؟!!

وقتی خودش داره از جیب باباش میخوره چه جوری خونه بخره ؟

چقدر از تماس مادرشوهرتون عصبی شدم ولی

این تماس یعنی همسرتون هنوز سفت و سخت باهاشون در ارتباطه و گزارش لحظه ای داره میده

و انگار همه چیز رو سپرده دست مادرش که با یه تماس رابطه ی شمارو مدیریت کنه

متاسفانه همسرتون خیلی خیلی وابسته ی خانوادشه و فکر نمیکنم به راحتی این اخلاقش تغییر کنه

🦦
بچه ها سرکار بودم دوتا میسد کال از مادرشوهرم دارم

عزیزم اگه جواب دادی 

به قول حامد بهداد بگو من از شما کم توقعیم شد!!

بگو هرجا درمانده میشدم به درایت و حمایت شما پناه میوردم .اما اون روز متعجب و متحیر موندم که شمایی که بمن بارها میگفتین اجازه نده کسی وارد حریم زندگیتون بشه

اینطور ارام و بدون هیچ واکنشی اجازه دادید خواهرتون به من به پسرتون بی احترامی کنه !!!!!

من اگر رفتار ناپسند و دور از شان داشتم پس خوشا به بی غیرتی پسرشما که منو انتخاب کرد!!!!!!

من اونطور که می بایست جوابشون رو ندادم چون حرمت نگه داشتم 

اما اصلا به این معنی نبود که جوابی نداشتم بدم 

اعتبار ازدواج رو فقط و فقط زن و شوهر با رفتاراشون تعیین میکنن اگه یادتون باشه تو کاربری قبلی استار ...

اینجوری که من میگم نه! اگر اینجوری که همسرش رفتار کرد! به خانمش گفتن با فلان استادت بودی باایشونم بودی مجبور به ازدواجش کردی همسرش خیلی شیک و زیبا نشستن نگاه کردن. اگر همسرشون شروط رو بپذیرن هیچوقت دیگه کسی به ایشان توهین نمیکنه. اما اگر زیر بار نرفت بله. ضمن اینکه زندگی گوجه خیار درهمه فکر نکن هر چی در کتابها نوشته مو به مو اجرایی   قابل اجراست در مسائل میدانی زندگی.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست