2777
2789
عنوان

میگه تا جونارو خاک نکنم نیممیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4100 بازدید | 199 پست
وا خوب اون اول پرسید سر به موضوعی سر تغذیه خوب و بد بود گفت تو الان فکر می‌کنی با این غذاها چند سال ...

اون نباید می گفت شماهم همین طور چکار عمر کسی دارین

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اپرا جون شما خانم باسوادی هستید از شما بعیده ،بهتره مودبانه تر بگید مثلا اینکه چه طرز صحبت کردنه💕

قشنگ تو ذره بین 

بنده خدا گفت حالت خوبه چیز بدی نگفت😅😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اول اینکه قیافش ب ما مربوط نیست خدا درستش کرده ۲ قدیمیا از لحاظ فیزیکی معمولا بدنشون مقاوم تر نسبت ب ما جونا و کارای سنگین قبل اننام میداد الان بعضیا همینجورین ۳ حتما از همون لحاظ فیزیکی و خورد خوراک ب خودش ریده بدنش خراب نشد بعد زایمان ۴ خب این سوال ازش نپرسین شاید بنده خدا اعصاب نداره خودتون میدونین اینو میگه ناراحت میشین خب نپرسین 

دلم برات سوخت عزیزدلم چقدر بی ارزش و بدبختی که تو مجازی و سایت طرفداری یا بهتره بگم چاپلوسی می‌کنی!! ...

@niniyar_3    

@niniyar_5    

@niniyar_2    

لطفا رسیدگی کنید تا اینجوری نخوان عقده هاشون رو سر ما خالی کنن

دلم برات سوخت عزیزدلم چقدر بی ارزش و بدبختی که تو مجازی و سایت طرفداری یا بهتره بگم چاپلوسی می‌کنی!! ...

حالا خوبه اون خانوم اینقدر خوش قلبه ک مجازی هم ادمارو دوست داره

بعضیا چقد بدبختن و دلاشون سیاهه تو مجازی هم عقده پرکنی و حسادت میکنن😂 واقعا سایت به یه تراپیست نیاز داره بعضیارو معرفی کنیم

@niniyar_3 @niniyar_5 @niniyar_2 لطفا رسیدگی کنید تا اینجوری نخوان عقده هاشون رو سر ما خالی کنن

بگذر ازش 

قبلا بهم گفتن الحق که خری 

نمیدونم از کجا دلگیرن 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اول اینکه قیافش ب ما مربوط نیست خدا درستش کرده ۲ قدیمیا از لحاظ فیزیکی معمولا بدنشون مقاوم تر نسبت ب ...

واقعا دیگه حوصله ندارم تعریف کنم پست هارپ بخون میگم در مورد همه همینه بعدم اگه میگغتم کی میمیری معلومع باید میزد تو دهنم اول خودش شروع کننده بود گفت شما حوونا با این تفذیه میمرین و چند وقت میومید ثانیه درمورد همه بدخواهانه نظر میده به بچه یازده ساله مردم گفت جوون بمیری تو محلس ختم فامیلش دستشو بالا اورد گفت خدایا شکرت این بارم جون سالم بردیم تو خودت جوونت مرده باشه کسی تو مراسمش اینو بگه خدا وکیلی چی میگی منتها چون پیرزنه هیچ کس چیز ینمیگه عروسی بود چند وقت پیش دعوتش نکردن از بس حسوده گفت میرم دم خونه عروس خاک مرده میریزم

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
الان میان بهتون میگن توهین نکنید هیچ وقت فکر نمیکردم سر یه جمله ساده بازخواست بشمجالبه منظور من این ...

عزیزم حرف شما اصلا بد نبود ایشون خیلییییییییی گندش کردن. ولش کن حوصله داری کشش میدی