2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه میشه بیاید😊

158 بازدید | 22 پست

من هفته سیزدهمم خیلی بالامیارم رفتم دکتر دکترم گفت واسه مغز جنین خطرناکه بایدبستری بشی امامن قبول نکردم گفتم بهم آمپول بده خودم میزنم چون بستری م بشم بعدش دوباره وقتی برگردم خونه بازم بالامیارم دگ فرقی نمیکنه که حالاچندروزه آمپولام تموم شده بازم دارم بالامیارم میخوام ببینم واقعا براجنین خطرناکه؟چیکارکنم من

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون ! برای آرزوهای منم دعاکنید!

برو بیمارستان ؛ یعنی چی فرقی نداره؟

دکتر تشخیص داده بری بیمارستان داری ناز میکنی عزیزم؟

خطر داره واست 

برو حتما

مراقب خودتو جوجه ات باش.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو بیمارستان ؛ یعنی چی فرقی نداره؟دکتر تشخیص داده بری بیمارستان داری ناز میکنی عزیزم؟خطر داره واست ...

اخه میگه دوروزبستری شو میدونم برم بستریم بشم آمپول وسرمم بگیرم برگردم دوروزبگذره دوباره بالامیارم

روزی یباروحتما میارم

خیلی سخته خدا کمکتون کنه

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
اخه میگه دوروزبستری شو میدونم برم بستریم بشم آمپول وسرمم بگیرم برگردم دوروزبگذره دوباره بالامیارم

خب بیشتر بمون بیمارستان عزیزم.

حتما به دکترت بگو به محض قطع کردن دوباره برمیگرده حالتت

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

روزی یباروحتما میارم

روزی یکبار ؟من سر پسرم تا یه بشقاب برنج بخورم سه بار بالا میاوردم 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

خب الان چیکارکنم شماتجربه داشتین؟مادرشوهرم میگه عادیه چیزی نمیشه

به نظرم به حرف دکتر باشین 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
روزی یکبار ؟من سر پسرم تا یه بشقاب برنج بخورم سه بار بالا میاوردم

خب شماچیکارکردین؟پسرتون الان بدنیااومده؟مشکلی نداره؟