یه همسایه داریم بهش میگم ننه حمیده چند سال میخوای عمرکنی به نظرت میگه تا جوونای این مملکت و زیر خاک نکنم نمیمیرم😐😐😐😐دور از جونم نمیگه عوضی باسناش عین جنیفره شکم تخت یازده بار زایییدع نمیدونم چرا اینقدر هیکلش بیست فرش میشوره خیس از زمین بلند میکنه میبره پشت بام تو این سرما با ای یخ حالا من یه آب بخوره بهم افتادم سکته تو حا فقط حیف قیافه خوشگل نیست عین جادوگر که سوا جارو میشه میمونه اتفاقا اهل روستای جارو تو اشتهارده🤣🤣🤣آخه بکو بدجنس جوانا چه هیزم تری بهت فروختن خودت نوه داری خجالت نمیکشی
به کدوم کاربر بحث رو کشوندم ؟ایشون انقده بیکاره سر همین جمله رفته تاپیک زده
عزیزم قبول کنید جمله تون نامودبانه بود
الان شما که بیکار نیستی میشه بفرمایید اینجا چه کار میکنی ؟ خودتم که داری تایپ میکنی
نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
عزیزم شما طوریکه نوشتی که مایه ی قضاوت شد باید اپل میگفتی که اون خانم اول بهتون توهین کرده
خوب آخه طومار میشد بگم اول اون گفته تغذیه فلان بیثار اما دوستان قضاوت بیجا کردن در مورد من و من خلال نمیکنم من هیچ موقع بد کسیو نخواستم اما خیلی راحت دوستان گفتن بری زیر خاک و استیکر خنده گذاشتن متاسفانه بعضیا حقمطلب نمیگیرن وفقط چون خودشون هم مثل خانوم سنگ دلن و بد دیگران و میخوان فکر میکنم آدم منظورش به خودشون بوده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
جالبه منظور من این بود چرا هی تاپیک میزنن پاک میکنن
بعد کسی که چند وقت قبل رسما به من گفتن خر الان اومدن میگن شما کاربر عادی هستی گلم!!!
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
خدایی حالت اصلااااا خوب نیسدنبال زیر بغل ماری؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چرا دقیقا داری از ناحق طرفداری میکنی؟
دوست عزیز شما حالت خوب نیست
من نمیدونم شما چرا پریدی وسط حرف من و کاربر دیگه خیلی بیکاری
نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
الان به خاطر ی جمله (حالتون خوبه ) داری بحث میکنی؟
به شما چه
ی کاربر خوب داریم تو این سایت فقط میخواید اذیتش کنید اصلااا معلوم نیس که حسادت بهش میکنی
چه ربطی به حسادت داره!!! مگه شما رزومه ی منو میدونی
ببین منوریپلای نکن شما یه آدم بیکار و متجسس و پر عقده هستی همین
الان خودت داری نا مودبانه با من حرف میزنی اگه من بیکارم تو از من بیکار تری😂
تو اول گفتی من بیکارم
دیگه هم باهات حرف نمیزنم در شان من نیستی
اولا بی شعوری از شماست که همچین سوال زشتی میپرسید دوما مگر فکر کردی ننه حمیده از اول پیر بوده یه روزم اون هم سن تو بوده وروزی هم تو پیر میشی پیری برای همه هست
سالمندارو با زبونتون کنایه نزنید مگه دست خودشونه مردن یا زنده بودنشون
الان خودت داری نا مودبانه با من حرف میزنی اگه من بیکارم تو از من بیکار تری😂
لطفا جوابش رو ندید
ایشون انرژی خیلی زیادی دارن
و علیرغم اینکه هر چی به دهنشون میاد میگن ،هر کلمه ای رو تفسیر شخصی میکنن
هر توجهی به این کاربرا براشون مثل جایزه است حتی توجه منفی
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه