2777
2789
عنوان

میگه تا جونارو خاک نکنم نیممیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4366 بازدید | 199 پست
امید وارم همچین کسی با این انرژی منفی تو زندگیتون باشه تا بفهمین کاهی فاز روشن فکری واقعا جواب نمیده ...

خب همه اینا درست 

ولی چرا هی تاپیک رو میزنید پاک میکنید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خانم شما انرژی اضافه برای بحث دارید من قصد ندارم وارد بازی شما بشماگه اطراف شما جمله" حالتون خوبه؟" ...

عزیزم در تاپیکم صدات زدم

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم بعضی از کاربرا اینجا لحن پیامتو نگرفتنولی خب بنظرم هر اتفاقی میفته نگوخیلی ساده با خود طرف بگ ...

نه با من انتها نبود کلا با جوونا جز نوه های خودش مشکل داره یعنی حالا ممکنه دوستم چون مادر بزرگ ندارم عین مادر بزرگ باهاش حرف میزنم بعضی موقع پیش خود من میگه مثلاً فلان مادر داغ بچشو ببینه خیلی زبونش تلخه چندی پیش دعواش شد با یه همسایه دیگه سر اینکه به بچشون گفته بود حوون مرگ شی کلا نمی‌دونم اگه میخواست بمن بگه رو در بایستی نداشت زرت می‌گفت به همه میگه تو محلس عروس ختم همه حا تو کوفت همه نکنه بحث داغ و نمی‌دونم حوون مرگی نیاره ول کن میست

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
امید وارم همچین کسی با این انرژی منفی تو زندگیتون باشه تا بفهمین کاهی فاز روشن فکری واقعا جواب نمیده ...

عزیزم شما طوریکه نوشتی که مایه ی قضاوت شد 

باید اپل میگفتی که اون خانم اول بهتون توهین کرده 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
ایشون این تاپیک رو چند بار زدن منم پرسیدم حالتون خوبه؟فکر کنم باید مثل بقیه توهین میکردم که نقد نشم

هر جور راحتی دوستدلری توهین کن ازادی .ما برداشت خودمون گفتیم شما خیلی راحت بگو نه منطورم چیز دیگس .چرا بحت میکشونی به بقیه کاربرا و ....

نه با من انتها نبود کلا با جوونا جز نوه های خودش مشکل داره یعنی حالا ممکنه دوستم چون مادر بزرگ ندارم ...

به نظر من با این آدم انرژی منفی حرف نزن حوصله داریا

خب همه اینا درست ولی چرا هی تاپیک رو میزنید پاک میکنید

شما چرا پیگیرش هستی آیا به شما ربط داره یا از شما خواست در مورد تاپیکش نظر بدین؟!

روزانه ۶تا تاپیک میشه زد و به خود طرف مربوطه هر ۶تارو یه موضوع بزنه یانه!

همه هم خوب می‌دونیم منظور شما از جمله حالت خوبه چی بود

گاهی وقتا یه جمله هم می‌تونه منفی باشه هم مثبت 

این حالتی که باهمه دعوا دارید و‌ طلبکار هستید رو بزارید کنار بخدا شما دانشمند یا فرد خاصی نیستید یه آدم معمولی تو یه سایت هستید همین گلم🫂♥️

هر جور راحتی دوستدلری توهین کن ازادی .ما برداشت خودمون گفتیم شما خیلی راحت بگو نه منطورم چیز دیگس .چ ...

به کدوم کاربر بحث رو کشوندم ؟

ایشون انقده بیکاره سر همین جمله رفته تاپیک زده 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

منظورش اینه تورو خاک میکنه تا دفه بعد همچین سوالی نپرسی😂من اگه روزی مادرم پیر بشه یکی همچین سوالی ب ...

ایشالا پس یکی به خودت بگه خاکت کنه تا بفهمی اول اون پرسید گفت با این غذاهایی که شما جوونا می‌خورید فکر میکنید چند سال عمر می‌کنی. منم در جوابش گفتم شما خودت فکر می‌کنی چند سال عمر کنی به منظور بد نگفتم اما اون هم مثل شما بدخواه دیکرانه که دهن گهشو باز می‌کنه راحت میگه زیر خاک بری الهی چندی پیش هم جلوی یه بچه که میدویده جلو درش بهش گفته الهی حوون مرگ شی شما خودت اگه کسی به برادر خواهرت بچه جوون مرک شی چی میگی بهش ایشون کلا تو محل معروفه به بدخواهی جونا آره اگه من این سوال و می‌پرسیدم و تنها به من می‌گفت یچی اما ایشون سابقه درازی در بدخواهی داره عزیز دل

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
بیکار نیست ناراحت شده یه جمله سو تفاهم شده گفتنش انقد سخت نیست .خیلی معرور تشریف دارین

خدایی درامد هم دارید ؟ 

سر جمله من به یه کاربر دیگه ناراحت شده رفته تاپیک زده ؟

خود استارتر پرسیدن و من جوابشون رو دادم 

چه ربطی به ایشون داره

بیکاری زیاد بهش فشار آورده نمی‌دونه چیکارکنه

کاربر اوپرا منظورش با من بود 

ایشون توهین کرد منم تاپیک زدم تا بهش ثابت کنم حمله اش توهین آمیزه

شما گویا متوجه نشدی خطاب اوپرا با چه کسیه

عزیزم قبول کنید جمله تون نامودبانه بودالان شما که بیمار نیستی میشه بفرمایید اینجا چه کار می‌کنی ؟ خو ...

همچنان میگم شما انرژی اضافه داری که سر جمله من میری تاپیک میزنی 

بنده شما رو ریپلای نکردم گیر بدم