یه همسایه داریم بهش میگم ننه حمیده چند سال میخوای عمرکنی به نظرت میگه تا جوونای این مملکت و زیر خاک نکنم نمیمیرم😐😐😐😐دور از جونم نمیگه عوضی باسناش عین جنیفره شکم تخت یازده بار زایییدع نمیدونم چرا اینقدر هیکلش بیست فرش میشوره خیس از زمین بلند میکنه میبره پشت بام تو این سرما با ای یخ حالا من یه آب بخوره بهم افتادم سکته تو حا فقط حیف قیافه خوشگل نیست عین جادوگر که سوا جارو میشه میمونه اتفاقا اهل روستای جارو تو اشتهارده🤣🤣🤣آخه بکو بدجنس جوانا چه هیزم تری بهت فروختن خودت نوه داری خجالت نمیکشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به شما حسودی میکنن نمیدونن چجوری عقدشونو خالی کنن فقط میان توهین میکنن دلم براشون میسوزه واقعا
دل سوختنی هم هستند
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
امیدوارم تو محلس ختم جوونت یکی مثل این پیرزن بیاد بعد خوردن غذا دستشو بالا ببره بگه خدایا شکرت که ایندفعه هم جون سالم بردیم امیدوارم مثل این پیرزن پیدا شه به بچه یازده سالت بگه جوون مرک شی امیدوارم دم در خونت خاک مرده بپاجه این پیرزن عزیزم این پیرزن با من دوسته در مورد همه بد خواههه الا نوه های خودش پست های قبلیمو بخون همرو توضیح دادم کلا با مردم چپپه قضاوت بیحا کردی و من حلالت نمیکنم
اپرا جون شما خانم باسوادی هستید از شما بعیده ،بهتره مودبانه تر بگید مثلا اینکه چه طرز صحبت کردنه💕
وا گفت حالتون خوبه چی گفت مگه😐😐😐
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
واقعا دیگه حوصله ندارم تعریف کنم پست هارپ بخون میگم در مورد همه همینه بعدم اگه میگغتم کی میمیری معلو ...
وای هنوز داری توضیح میدی
با این همسایتون دم خور نشو چون یه سلامم بکنی داستان درمیاد
برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنیآدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱
امیدوارم تو محلس ختم جوونت یکی مثل این پیرزن بیاد بعد خوردن غذا دستشو بالا ببره بگه خدایا شکرت که ای ...
اسی این پیرزن عقل نداره و دل سیاه و روانیه تو چرا اینجوری حرف میزنی نفرین میکنی؟😧وای پناه بر خدا مو ب تن ادم سیخ میشه این حرفا چیه گیریم همه دچار سوتفاهم بشن راجبت رهاکن بابا
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
استارتر در عوض اینکه این همه کامنت داخل تاپیکت بزاری و هی توضیح مکررات بدی و کاربرا به جون هم بندازی ...
اخه برام جالب بود یهویی یادم افتاد دیکران میتونستن توضیح بخوان نه قضاوت الکی کنن در مورد کاربر اوپرا هم عژیزم هرچند منم اشتباه کرده باشم ایشون دکتر نیستن که حال منو تشخیص بدن بعدم اون کاربر محترمانه به ایشون گفتن ایشون دوباره پیکیر شدن لجشودر اوردن