2777
2789
عنوان

برم خونه پدرشوهرم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 50 پست
مام یه ماجرای اینجوری داریم ،ماشین ما ب اسم برادرشوهرمه ،ماشین برادر شوهرم ب اسم من😂😂😂حالا من یا ...

اونا اعتماد کردن بهتون شماهم انشالله امانتدار خوبی باشید و هیچوقت به همچین جایی نرسه

[QUOTE=364680851]خب اوایل شاید چون هنوز ناراحتی هست ممکنه پیش 

اگر تو این چندین سال آدمای بی آزاری بودن و نیش و کنایه نداشتن و وقتی میرفتی خونشون بعد ک برمیگشتی اعصابت آروم بود برو الان ب قول شما شاید هنوز ناراحت باشن ، ب هر حال اونا ک تو این جریان دعوا و مشکلات شما مقصر نبودن ؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=364680851]خب اوایل شاید چون هنوز ناراحتی هست ممکنه پیش اگر تو این چندین سال آدمای بی آزاری ب ...

نه خصوصا مادرشوهرم خیلی ناراحت بود ودلش نمیخواست طلاق بگیریم

اما خواهرشوهرم عوضیم بود واتیش بیار معرکه اس که اون تاابد باهاش قطع ارتباطم وریختشم دوست ندارم ببینم

نه خصوصا مادرشوهرم خیلی ناراحت بود ودلش نمیخواست طلاق بگیریماما خواهرشوهرم عوضیم بود واتیش بیار معرک ...

خب پس اگه اینجوری برو 

ببین شما بهتر از هرکسی اونارو میشناسین ماها ک نمیدونیم این چند سال با شما چطور رفتار کردن اگر این چند سال رفتارشون خوب بوده واسه ی اشتباه که پدر شوهر و مادر شوهر مقصر نبودن نمیشه اونارو کنار گذاشت 

مادرشوهرم که نمیاد زنگ بزنه چون انتظار داره شروع کننده خودم باشم چون کوچیکترممادرشوهرمو یبار دیدم سل ...

بنظرم نرو اگه میدونی هنوز نبخشیدن

بزار شوهرت بره بهش بگو کم کم زمینه رو برای رفتنت آماده کنه

ماشالا به تو

بخاطر شماره گرفتن اینطوری کردی

من که شوهرم هر شب هرشب منو تنها میذاشت و خونه اون بود انقد نچزوندمش🤣

کاش یه مو از تو ،تو بدن من بود پدرشو در میاوردم🫡

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

نرو ...وقتی پدرشوهرت گفته نیادچرامیری؟

ولشون کن ..انگارواسه خودت اصلاارزش قائل نیستی خواهرجان.

اونموقع که پسرشون بهت خیانت کرد مطمعنن تو حال روحی خوبی نبودی.. خیلی اذیت شدی ..بهت سخت گذشته ...بزاربیان حال توروبپرسن...توکه کاربدی نکردی که دارن واست قیافه میگیرن...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
یه کاره پا نشو برو،اول با تلفن زدن شروع کن،مثلا ب شوهرت یه جوری بگو ک ب گوش مادرش برسونه زنگ بزنه اح ...

عزیزم پدرشوهرم مخالف اومدنم بوده بعد بیان دعوت کنن؟