2777
2789
عنوان

برم خونه پدرشوهرم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 50 پست
خون اون؟؟یعنی گرفتش؟چجوری نکشتیش؟

اره گرفتم نشد اووو اگه بدونی چه روزایی گذروندم حتی فکر کردن بهش زجر اوره‌‌‌

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
خون اون؟؟یعنی گرفتش؟چجوری نکشتیش؟

دوست بودن محرم نبودن 

البته ظاهرا من که آخرش با کلی سوال پرونده اش رو بستم تا بیشتر آسیب نبینم🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماشالا به توبخاطر شماره گرفتن اینطوری کردیمن که شوهرم هر شب هرشب منو تنها میذاشت و خونه اون بود انقد ...

عزیز من چون شوهرم قبلنا هم تکرار کرده بود دیگه تصمیم واقعی رفتن وگرفتم و اونم فکر میکرد هر غلطی میکنه من موندنی هستم حسابی اذیتش کردم البته بماند ک تو دادگاه منم اذیت شدم و پدرم درومد و کلی خرج وکیل

وابروریزی و درگیر شدن خونوادها باهم

اما خب برگشتم سر زندگیم دیگه وقتی دیدم شوهرم حسابی به خودش اومده و بچمم داشت مریض میشد از دوری من 

چون فهمیدم خودمم مقصر بودم و ۲۴ ساعته بفکر خیانت بودم و توشک بودم و شوهرمم همش درحال اثبات برااینکه بفهمم چیزی نداره یطوری انگار خودمم سوقش میدادم سمت خیانت

خودمم هیچ محبتی به شوهرم نمیکردم

چرا باید مخالف باشه؟برا دخترش فقط؟

برا برادرشوهرم چون ماشین اون رو توقیف کردم

واینکه تو ناراحتی بودم خواهرشوهرام توهین کرد بهم وبه خونوادم منم درجوابش به خونوادشوهرمم توهین کردم

واینکه خواهرشوهر عوضیم ۱۰۰ تا گذاشته روش تحویل خونواده شوهرم داده کلی دروغ و تهمت پشت سرم پیش خونوادش گفته 

عزیز من چون شوهرم قبلنا هم تکرار کرده بود دیگه تصمیم واقعی رفتن وگرفتم و اونم فکر میکرد هر غلطی میکن ...

هوم 

دوست ندارم برات یادآوری کنم چون خودمم درد کشیدم و حس میکنم الانه که دیوونه بشم🫠

اما چیکار کنم همسرم رو سوق ندم به سمتش؟

من هر شب باهاش را بطه داشتم همش قربون صدقه اش میرفتم خیییلی باهاش خوب بودم ولی اینطوری شد

چکار باید کرد اخه؟

هوم دوست ندارم برات یادآوری کنم چون خودمم درد کشیدم و حس میکنم الانه که دیوونه بشم🫠اما چیکار کنم هم ...

درست میشه اگر تو و فکرت اصلاح بشه بهم درخواست بده برات یه کانال و پیجی بفرستم خیلی کمکم کرد

و یادت نره خوندن سوره نور 

و خوندن سوره مزمل و طلاق هر روز 

وهر روز نماز اول وقت و ازخدا بخوا که زندگیتو حفظ کنه

نرو ...وقتی پدرشوهرت گفته نیادچرامیری؟ولشون کن ..انگارواسه خودت اصلاارزش قائل نیستی خواهرجان.اونموقع ...

برا برادرشوهرم چون ماشین اون رو توقیف کردم

واینکه تو ناراحتی بودم خواهرشوهرام توهین کرد بهم وبه خونوادم منم درجوابش به خونوادشوهرمم توهین کردم

واینکه خواهرشوهر عوضیم ۱۰۰ تا گذاشته روش تحویل خونواده شوهرم داده کلی دروغ و تهمت پشت سرم پیش خونوادش گفته 

برا برادرشوهرم چون ماشین اون رو توقیف کردمواینکه تو ناراحتی بودم خواهرشوهرام توهین کرد بهم وبه خونوا ...

زنگ بزن دعوتشون کن اینجوری بهتره هم احترام گذاشتی هم خودتو بی عزت نکردی

اگه رفتی بهت بی احترامی کردن یا بیرونت کردن چی

درست میشه اگر تو و فکرت اصلاح بشه بهم درخواست بده برات یه کانال و پیجی بفرستم خیلی کمکم کردو یادت نر ...

ممنون ازت الان درخواست میدم

خدا خیرت بده🥰

ن میگم زن رو گرفته بود؟نتیجه چیشد عزیزم؟خوبی الان زندگیت خوبه ان شاءالله😇

نمیدونم.دیگه به خودمم شک دارم...انشالله درست شده باشه

اتفاقاتی رو گذروندم که دیگه به چشم خودمم اعتماد ندارم

نمیدونم.دیگه به خودمم شک دارم...انشالله درست شده باشهاتفاقاتی رو گذروندم که دیگه به چشم خودمم اعتماد ...

ان شاءالله خیره..خدا خودش هدایتمون کنه و بس

خوشبخت باشی عزیزم..ببخشید سوال کردم حلال کن..😘😘😘

زنگ بزن دعوتشون کن اینجوری بهتره هم احترام گذاشتی هم خودتو بی عزت نکردیاگه رفتی بهت بی احترامی کردن ...

خب اینطور که بدتره طبق شناختی که ازشون دارم اونارو دعوت کنم هم نمیان چون ناراحتن و یطوری خودم باید پیش قدم بشم اول برم بعدا اونارو هم دعوت کنم

برا برادرشوهرم چون ماشین اون رو توقیف کردمواینکه تو ناراحتی بودم خواهرشوهرام توهین کرد بهم وبه خونوا ...

خوب پس نرودیگه ..بمون خونه بزاراول اونابیان حالتوبپرسن...اومدن که هیچ..نیومدن فدای سرت ..اصلا ناراحت نباش

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
ان شاءالله خیره..خدا خودش هدایتمون کنه و بسخوشبخت باشی عزیزم..ببخشید سوال کردم حلال کن..😘😘😘

نه بابا یه وقتا حس میکنم دردم رو باید بگم تا آروم شم وگرنه کسی مجبورم نکرده بگم که😅

فداتشم😍