2777
2789
عنوان

کارمند بانک یا دبیری

355 بازدید | 34 پست

دوستان من حسابداری میخونم و هدفم از این رشته قبولی کارمند بانک هستش از طرفی هم به فرهنگیان و معلمی علاقه دارم ولی شرکت نکردم و خب وقتی تحقیق میکنم راجب شغل معلمی و کارمند بانک همه میگن برای خانوما معلمی بهتره از اونطرفم من الان دارم رشته حسابداری میخونم و باید هدفمو زودتر مشخص کنم که یا برای فرهنگیان بخونمو از رشتم انصراف بدم و یا اینکه ادامه بدم و هدفم کارمند بانک باشه 

خودم ادم اجتماعی هستم و دوست دارم کلا دورم شلوغ باشه بچه هاروهم دوست دارم ولی بخاطر رشته ای که رفتم باید هدفم کارمند بانک باشه  میخوام بدونم چیکار کنم لطفا از مزایا و معایب هردوشون بگید

از طرفی دبیر دبیرستان ما حدود سه سال پیش میگفت خیلی حقوقش پایینه حدود ۱۳ تومن و راضی نبود ولی واقعا از حق نگذریم تعطیلی زیاد دارن

معلومه بانک

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی کارمتد بانک هست ؟؟ سوال دارم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بانک ها که آزمون مشخصی نداره که تو بتونی روش برنامه ریزی کنی این یکی دوساله استخدامی زیاد گذاشتن ممکنه سال های آینده هم بذارن و بعد تا تو فارغ‌التحصیل بشی دیگه تا سال ها بعد نذارن.