2777
2789
عنوان

برم خونه پدرشوهرم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 50 پست
نه بابا یه وقتا حس میکنم دردم رو باید بگم تا آروم شم وگرنه کسی مجبورم نکرده بگم که😅فداتشم😍

قربونت برم..ب هرحال وظیفه داشتم عذر خواهی کنم..شرمنده.. ان شاءالله خدا عوضش بهت بده🥰😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من الان درمورد خیانت شوهرم تاپیک زدم که میخوای یاد آوریم کنی؟؟؟چرا میخواید بزورم که شده حال یک نفرو ...

نه فقط میخواستم بدون تاچه حد بود که اینقدر ابروریزی دراوردی و همه روباخبر کردی وتا پای طلاق رفتی خانوم حالام هرکاری دوست داری بکن

من از اول در جریان تاپیکاش بودم خیانت شوهرش جنسی بوده جوری بود که حتی این خانوم درگیر زگیل تناسلیم ش ...

الله اکبر از شماها که میرید نبش قبر میکنید شاید یکی اصلا دوست نداشته باشه گذشتشو یادش بیاد چرا وقتی موضوع تاپیک یک چیز دیگس میایید درمورد موارد دیگه ای که ربط ندارن صحبت میکنید؟

میگه شماره بوده که

قبلا خیانت جنسی کرده بود وبخشیدم و بعدش اخرین بار فهمیدم شماره گرفته که دیگه تمومش کردم و رفتم مهریمو گگذاشتم اجرا

حالا کامل موضوع و فهمیدی چه کمکی به من کرد و چه کمکی به شما عزیز؟وقتی موضوع تاپیک یچیز دیگ

فقط با یاداوریش باعث شد دوباره حال و اعصاب من بهم بریزه

خیانت خیانته جنسی و غیر جنسی و شماره و پیام نداره

خیانت پیامکی هم کم کم به جنسی خواهد رسید